Un motan care s-a pierdut într-un parc din America a străbătut peste 1.300 km pentru a-și regăsi stăpânii. „Era foarte epuizat”

Un motan care s-a pierdut într-un parc din America a străbătut peste 1.300 km pentru a-și regăsi stăpânii. „Era foarte epuizat”

Un cuplu din California și-a regăsit pisica după ce aceasta a dispărut în timp ce se afla într-o excursie în Parcul Național Yellowstone.

Pisica a revenit acasă FOTO: X/@NBCDFW

Pisica a revenit acasă FOTO: X/@NBCDFW

După două luni petrecute în mijlocul naturii, felina s-a întors acasă, parcurgând mai mult de 1.300 km.

Benny și Susanne Anguiano au petrecut zile întregi căutând în zona împădurită din jurul Yellowstone după ce pisica lor Rayne Beau a dispărut în timp ce se aflau în camping.

Cuplul a declarat că a primit ajutor de la rangeri din parc și de la alți turiști, dar Rayne Beau nu a fost de găsit nicăieri, scrie kbtx.com.

„A trebuit să plecăm fără el”, a spus Susanne Anguiano. „Aceea a fost cea mai grea zi, pentru că am simțit că îl abandonez”.

După 60 de zile, cuplul a spus că nu putea decât să spere că pisica lor era încă acolo.

O femeie din Roseville a sfârșit prin a-l găsi pe Rayne Beau și l-a dus la Societatea locală pentru prevenirea cruzimii față de animale.

„Era foarte epuizat. Probabil că nu avea prea multă energie pentru a merge mai departe. Așadar, doamna care l-a găsit și l-a salvat este un înger”, a declarat Susanne Anguiano. „Părea că nu va mai rezista prea mult.”

Dar cum a reușit Rayne Beau să supraviețuiască două luni aparent singur și să ajungă de la Yellowstone la Roseville - peste 1.300 km.

Familia Anguiano a spus că speră ca cineva să știe, dar sunt fericiți că micuțul lor s-a întors acasă.

Ei spun, de asemenea, povestea lui Rayne Beau este un memento important pentru proprietarii de animale de companie să le microcipeze.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

3 „Gata, domnule comandant, mă dau bătut!” / Efectul de domino care a dus la destrămarea frontului din Donețk

4 Abuzuri sexuale la Harrods / «Dă-mi puțin lapte din sânii tăi!». Regina fusese avertizată cu privire la „apucăturile” miliardarului Mohamed Al Fayed

5 Ce picanterii mai afli dacă răsfoiești un referat DNA