Un membru al mafiei italiene a fost prins după ce s-a fotografiat lângă mormântul lui Pablo Escobar

Un membru al mafiei italiene a fost prins după ce s-a fotografiat lângă mormântul lui Pablo Escobar

Un traficant de droguri, membru al mafiei italiene, a fost prins după ce s-a fotografiat lângă mormântul lui Pablo Escobar. Bărbatul era unul dintre cei mai căutați fugari de pe lista Poliției italiene.

Un membru al mafiei italiene s-a fotografiat lângă mormântul lui Escobar FOTO: Poliția italiană

Un membru al mafiei italiene s-a fotografiat lângă mormântul lui Escobar FOTO: Poliția italiană

El era căutat de patru ani fiind condamnat la aproape 19 ani de închisoare pentru trafic internațional de droguri.

Un membru al mafiei italiene, care a servit ca intermediar pentru cartelurile columbiene, a fost arestat după aproape patru ani de fugă în America de Sud.

Luigi Belvedere, unul dintre cei mai căutați bărbați din Italia , a fost urmărit până în orașul Medellín. Poliția italiană a prezentat o imagine cu Belvedere lângă mormântul lui Escobar când a anunțat arestarea acestuia.

După ce a fugit din Europa unde fusese condamnat la închisoare, el a continuat să fie „activ în organizarea transporturilor de droguri din America de Sud către Europa”, a transmis poliția, potrivit BBC.

Belvedere, care are în jur de 32 de ani, se afla pe lista celor mai căutați fugari de pe lista autorităților italiene.

Originar din Caserta, la nord de Napoli, el „s-a specializat în importul ilegal de cocaină” și a servit ca punct cheie de contact între clanurile mafiote și producătorii de cocaină columbieni, a transmis, vineri, poliția italiană prin intermediul unui comunicat. În Italia a lucrat cu Casalesi, o parte din celebra organizație Camorra.

Belvedere fugea din decembrie 2020, când a fost condamnat la aproape 19 ani de închisoare pentru trafic internațional de droguri. Europol a lucrat alături de anchetatorii columbieni pentru a-l urmări pe Belvedere în Medellín.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Tipul de femeie care este ca un drog pentru bărbați. Ce spun studiile despre adevărata lege a atracției între bărbat și femeie

2 Interlopul Alex Stoica, băiatul lui Dacian Ursaru, a cumpărat mașini de aproape un milion de euro din banii furați de la americani

3 Omul ăsta pare că nu minte și spune lucrurilor pe nume când vine vorba despre puterea „slăbită” a Rusiei

4 „Ce dracu' să facem cu nenorociții ăștia de chinezi” / Soldații ruși, înregistrați în timp ce-i înjură pe nord-coreenii aduși să-i ajute

5 Dezvăluiri despre conversațiile secrete ale lui Elon Musk cu Vladimir Putin. Ce l-a rugat liderul de la Kremlin pe șeful SpaceX