Un iaht de lux cu milionari la bord, la un pas să se scufunde în largul coastei din Kefalonia VIDEO

Un iaht de lux cu milionari la bord, la un pas să se scufunde în largul coastei din Kefalonia VIDEO

Iahtul de lux Admiral Ethos, care avea mai mulți milionari la bord, a fost la un pas să se scufunde în largul coastei insulei Kefalonia din Grecia, din cauza unei uși deschise. Momentul a fost filmat.

Un iaht de lux, la un pas să se scufunde în Grecia FOTO Arhivă

Un iaht de lux, la un pas să se scufunde în Grecia FOTO Arhivă

Ambarcațiunea se afla în Golful Paleokaravo când a avut loc incidentul, potrivit Protv. În imaginile postate pe rețelele de socializare se vede cum iahtul se înclină.

Potrivit postului local de știri Protothema, Ethos a început să ia apă după ce unul dintre membrii echipajului a lăsat din greșeală o ușă laterală deschisă.

Presa locală a mai relatat că la bordul acestuia se aflau cinci turiști , care au reușit să evacueze iahtul în siguranță, alături de echipaj. O ambarcațiune privată se află la fața locului cu doi gardieni de port care monitorizează situația, în timp ce se așteaptă ca un scafandru să inspecteze recifele locale.

Iahtul Admiral Ethos a fost livrat în 2014 și are designul exterior realizat de Luca Dini Design & Architecture, iar interiorul a fost creat de Bergman Design House și arhitectura navală de Tecnomar. Nava poate găzdui până la 12 oaspeți în cinci cabine. Ethos a fost supusă unei ample reparații interioare la Papilas Yacht Yard din Grecia, care a fost finalizată în ianuarie, conform superyachttimes.com.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucrainenii ar fi atacat o bază militară din Rusia unde se află temutele rachete Satan. Militarii au abandonat totul și au fugit