Un francez nu poate să-și găsească un loc de muncă din cauza înfățișării sale: „Îmi place să fiu privit ca un tip normal”

Un francez nu poate să-și găsească un loc de muncă din cauza înfățișării sale: „Îmi place să fiu privit ca un tip normal”

Iubirea pentru tatuaje și pentru modificările extreme vine la pachet cu o serie de consecințe destul de neplăcute. Din dorința de a deveni un „extraterestru negru”, un francez, Anthony Loffredo, a apelat la o serie de intervenții pentru a-și schimba înfățișarea, conform Daily Record.

Anthony Loffredo

Anthony Loffredo vrea să fie un „extraterestru negru”. Foto Instagram The Black Alien Project

Loffredo și-a început călătoria spre a deveni un „extraterestru negru” pe vremea când avea 27 de ani. În cei nouă ani care au trecut de atunci, el a reușit să atragă peste 1,3 milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram, The Black Alien Project.

Pentru a obține aspectul dorit, i-au fost amputate două degete de la mâna stângă. În plus, francezul, care are peste 40 de implanturi în cap și limba despicată, susține că vrea să fie tratat ca toți ceilalți.

Sunt un tip normal, am o familie... Îmi place să fiu privit ca un tip normal cu o slujbă, cu o familie, care are un prieten, o prietenă, toate astea. Asta este ceea ce mă face normal”, a afirmat el.

Deși este mulțumit de felul cum arată, el a vorbit despre greutățile pe care le întâmpină.

În timpul unei apariții la podcastul Club 113 în 2022, el a spus: „Acest tip de schimbare, nu este doar un tatuaj, este ceva mai amplu”. El a mărturisit că nu-și poate găsi un loc de muncă și că oamenii trec pe partea cealaltă a străzii pentru a-l evita.

„Este o luptă în fiecare zi, pentru că în fiecare zi găsești oameni noi care nu înțeleg, care vor să judece. Așa e viața, nu toată lumea înțelege totul. Ca și mine, nu înțeleg o mulțime de lucruri despre o mulțime de oameni. Nu poți judeca pe cineva, nimeni nu știe ce e în capul cuiva, de ce face asta, trebuie să vorbești cu persoana respectivă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii