Un festival pentru swingeri tulbură liniștea unui oraș. Localnicii se plâng că nu pot dormi din cauza „țipetelor și gemetelor”

Un festival pentru swingeri tulbură liniștea unui oraș. Localnicii se plâng că nu pot dormi din cauza „țipetelor și gemetelor”

Localnicii unui sătuc liniștit din Lincolnshire sunt așteptați la cel mai mare festival pentru swingeri din Marea Britanie. O mie de petrecăreți vor lua parte la acest eveniment, relatează Daily Mail.

Petrecăreții au plătit până la 265 de lire sterline pentru un bilet. Foto: pexels (Arhivă)

Petrecăreții au plătit până la 265 de lire sterline pentru un bilet. Foto: pexels (Arhivă)

Festivalul de patru zile dedicat sexului și fetișurilor - numit Swingathon - a debutat joi, 18 iulie, în cătunul pitoresc Allington, lângă Grantham.

În anii trecuți, localnicii furioși s-au plâns autorităților că „țipetele și gemetele” care veneau din zona rurală nu i-au lăsat să doarmă noaptea.

În acest an, cei care vor fi prezenți la eveniment se vor putea bucura de „corturi de joacă”, dansuri la bară, jacuzzi, petreceri cu spumă și multe altele.

Un localnic, care a dorit să îi fie păstrat anonimatul, a mărturisit: „Am auzit de plângerile anterioare privind zgomotul și nu sunt sunetele pe care vrei să le auzi când încerci să dormi”.

Deși unii nu sunt deloc încântați de eveniment, acesta a beneficiat de sprijin din partea locuitorilor din Allington.

Dacă toți participanții sunt de acord, nu este nicio problemă. Lasă-i să continue, să se bucure de ceea ce vor să facă și sunt destul de sigur că o vor face!”, a spus un locuitor din Allington pe rețelele de socializare.

Petrecăreții au plătit până la 265 de lire sterline pentru un bilet. Se pare că numărul participanților s-a dublat de la 500 la 1.000 în ultimul an, organizatorii promițând că va fi „mai mare, mai îndrăzneț, mai bun”.

Evenimentul a fost organizat în ciuda obiecțiilor formulate în cursul anului trecut de comitetul de acordare a licențelor al Consiliului districtului South Kesteven și de poliția din Lincolnshire, care au invocat prevenirea criminalității și a dezordinii, siguranța publică, prevenirea deranjamentelor și protejarea copiilor ca motive pentru a se opune festivalului.

„Evenimentul oferă un spațiu sigur pentru persoanele cu stiluri de viață diferite”

Site-ul web al comunității din Allington prezintă satul ca fiind unul „fermecător situat la marginea frumoasei Vale of Belvoir”, adăugând: „Comunitatea noastră este plină de viață și primitoare”.

Organizatorii Swingathon au primit o notificare privind evenimentele temporare și au declarat că au primit mai mult sprijin în acest an din partea autorității locale.

Co-organizatorul Matthew Cole a declarat: „Este frumos să avem sprijinul lor în acest an. Anul trecut a fost o adevărată bătaie de cap de la început până la sfârșit, dar anul acesta este total diferit și colaborează mult mai bine cu noi.

Ne dau sfaturi despre cum putem face mai bine, așa că este minunat să se implice mai mult în acest an”.

Cred că au realizat că nu ne retragem nicăieri. Am muncit mult la acest eveniment și i-am dedicat mult timp. Am vândut mai multe bilete decât oricând și, având și consiliul de partea noastră, lucrurile nu puteau merge decât așa cum mi-am dorit”, a mai spus Cole.

Evenimentul include, de asemenea, un alt festival deocheat destinat persoanelor cu fetișuri, numit FetFest.

FetFest va avea standuri BDSM și cu jucării sexuale, dar și „zone de joacă private care pot fi rezervate”.

În plus, la eveniment vor concerta mai multe formații, alături de DJ, dansatori și artiști de comedie.

Postările de pe rețelele de socializare de la începutul Swingathon au prezentat, de asemenea, unele dintre tarabele de la eveniment, care vând diverse articole, inclusiv echipamente de bondage.

Evenimentul oferă un spațiu foarte social și sigur pentru persoanele cu stiluri de viață diferite pentru a cunoaște oameni noi. Anul acesta este mai mare, mai bun și mai îndrăzneț. Vor fi dansatori la bară, acrobați și multe altele”, a declarat organizatoarea Kerry Voellner.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii