Un episod șocant din copilăria lui Vladimir Putin, relatat de învățătoarea sa, explică multe...

Un episod șocant din copilăria lui Vladimir Putin, relatat de învățătoarea sa, explică multe...

Învățătoarea lui Putin a dezvăluit o poveste din copilărie care a șocat internauții. „Rădăcinile cruzimii și complexelor actuale ale lui Putin se află în copilăria sa sovietică”, au scris utilizatorii, după ce au vizionat videoclipul.

Vladimir Putin, liderul de la Kremlin FOTO: Profimedia

Vladimir Putin, liderul de la Kremlin FOTO: Profimedia

Se confirmă teoria, conform căreia comportamentul inadecvat al lui Putin, șeful regimului rus, este din cauza traumelor și complexelor din copilărie. Unii politicieni occidentali, amintindu-și de „povestea șobolanului care nu renunță atunci când este încolțit, se feresc să îl pună pe Putin în impas”, potrivit publicației dialog.

Tendințele maniacale ale lui Putin s-au manifestat încă din copilărie. Colegii și profesorii au povestit despre dorința acestuia de a ucide rățuștele dintr-un sat vecin, care a fost prezentată la televiziune ca o „ispravă”.

O poveste de arhivă despre cum tânărul Putin „masacra animale” a apărut pe rețelele sociale. Ea a fost povestită de un coleg de clasă și fosta învățătoare a actualului șef al Kremlinului, în cadrul emisiunii Teatrul Central de la NTV în 2012. Un fragment din videoclip este publicat de canalul Telegram „Ucraina 365”.

Potrivit acestora, într-o excursie cu cortul pentru prânz, unul dintre copii ar fi furat rățuștele dintr-un sat vecin, dar nimeni nu ar fi vrut să le omoare. Nimeni în afară de Putin, care ar fi luat un topor și s-ar fi oferit voluntar să le omoare. Îmbrăcându-și haina roșie de „călău”, el ar rugat pe cineva să le citească animalelor furate un „verdict” și apoi ar fi început să le taie capetele.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cât este de adevărat mitul refolosirii mâncării la „all inclusive”. Dezvăluirile a doi bucătari cunoscuți pe litoral

2 Cum a murit Avram Iancu, eroul tragic al moților. „Nu avea asupra lui, decât o năframă zdrențuită, fluierul și jalba”

3 Volkswagen și prăbușirea Germaniei

4 De citit / Adevărata problemă a economiei chineze

5 Chinezii au dat chix cu primul drum construit în România: Cum arată acum șoseaua cu o bandă pe sens ce trebuia să fie gata de acum un an și jumătate