Un elev cu probleme neuropsihice a ajuns la spital după un scandal de pomină. A vrut să bată o profesoară, a scuipat-o pe alta

Un elev cu probleme neuropsihice a ajuns la spital după un scandal de pomină. A vrut să bată o profesoară, a scuipat-o pe alta

Un elev cu probleme neuropsihice de la o școală specială din județul Botoșani a devenit de nestăpânit și a fost implicat într-un lanț de violențe cu profesorii dar și colegii. După ce a scuipat o profesoară și a vrut să o bată pe a alta, elevul problemă a ajuns la spital doborât de un coleg.

Tânărul a fost adus cu ambulanța la spital FOTO Adevărul

Tânărul a fost adus cu ambulanța la spital FOTO Adevărul

S-a întâmplat ieri când elevul de 15 ani al Școlii Speciale Ion Pillat din Dorohoi a devenit de necontrolat în timpul orelor de curs. A vrut să bată o profesoară, a scuipat-o pe alta și în cele din urmă a ajuns la Urgențe. Cazul este investigat de Poliție.

Panică pe holurile școlii

Totul a început de la primele ore de curs. Elevul, cunoscut cu probleme neuropsihice , a început să devină agitat și să se manifeste necorespunzător, arată publicația botosaneanul.ro . A sărit la bătaie la profesoara care ținea cursurile. După care a plecat pe terenul de sport al școlii. Chemat să rezolve situația, directorul școlii a reușit să-l liniștească și să-l aducă din nou în sala de clasă. După ce directorul a ieșit pe ușă, elevul a plecat din nou pe terenul de sport unde a continuat să se agite. Ba chiar a scuipat profesorul care ținea ora.

Un alt elev al școlii speciale văzând incidentul s-a dus și l-ar fi lovit pe tânărul agitat direct cu pumnul în față. Lovitura i-a spart arcada tânărului de 15 ani.

La școală au ajuns o Ambulanță dar și un echipaj de Poliție. Aceeași publicație botoșăneană precizează că elevul de 15 ani este cunoscut pentru agresivitatea sa și că nu este la primul incident. Acesta a mai ajuns în atenția Poliției. Tânărul a fost la un spital de specialitate destinat minorilor, având în vedere că este un adolescent cu nevoie speciale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă. Nu e nimic acolo. E pustiu. Întoarceți-vă la lucrurile simple”

2 Cine sunt milionarii care au cumpărat sute de apartamente la Nordis. 152 de procese au fost deschise

3 VIDEO O simplă povestioară din Ucraina...

4 Așa o fi?

5 Lovitură de teatru! / Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal după scandalul Nordis