Un cunoscut interlop din Bihor a fost arestat după ce a încălcat de aproape 1.700 de ori ordinul de protecție emis la solicitarea soției

Un cunoscut interlop din Bihor a fost arestat după ce a încălcat de aproape 1.700 de ori ordinul de protecție emis la solicitarea soției

Unul dintre cei mai celebri interlopi, orădeanul Răzvan Parfene, cunoscuți pentru că s-a filmat înjurând poliţiştii, procurorii şi judecătorii care l-au trimis la închisoare, a ajuns acum din nou după gratii.

Bărbatul fusese recent eliberat din puşcărie, unde a fost închis pentru tâlhărie, distrugere, infracţiuni rutiere, consum de substanţe interzise.

Parfene a fost arestat preventiv pentru 30 zile de Judecătoria Oradea, pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție emis pe numele lui. Ordin pe care l-a nesocotit de aproape 1.700 de ori. Femeia în vârstă de 32 de ani a fost agresată de interlop pe 23 iulie 2023, alături de un alt membru al familiei, ”aceștia necesitând pentru vindecarea leziunilor suferite între 3 și 6 zile de îngrijiri medicale", potrivit poliției.

Parfene a fost reținut atunci 24 de ore, fiind în prezent cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Până pe 28 august, 2024, interlopul a făcut presiuni asupra soției prin sms, mesagerie și alte aplicații, iar femeia a cerut într-un final ajutorul poliției.

Pe 4 septembrie, polițiștii Biroului Poliției de Proximitate Oradea au dispus reținerea lui Parfene pentru 24 de ore, pentru încălcarea continuată a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție (1.695 de acte materiale). Ulterior, Parfene a fost arestat preventiv.

Răzvan Parfene a fost deseori condamnat și a devenit cunoscut mai ales în anul 2017, când în urma unei condamnări i-a înjurat pe polițiști, procurori și judecători că l-au băgat "gratis" la închisoare pentru o încăierare, că le ia "morţii în p...", ba chiar şi nevestele şi "tot neamul şi rasa" lor.

Trecutul său infracțional este vast, scrie ebihoreanul.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „O femeie adevărată!” / Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

2 Foarte interesante amănunte...

3 Apar primele amănunte în cazul misterioaselor explozii ale pagerelor din Liban / Cine a pus totul la cale și cum a fost executat planul

4 Operațiunea secretă care va schimba lumea

5 Ce urmează să se întâmple? / SUA trimit în România noi echipamente și un contingent de forțe speciale, unitatea de elită a Armatei americane