Un canibal a fost grațiat de Putin, după ce a fost rănit pe frontul din Ucraina. Bestia a mâncat inima unui muncitor din Tadjikistan

Un canibal a fost grațiat de Putin, după ce a fost rănit pe frontul din Ucraina. Bestia a mâncat inima unui muncitor din Tadjikistan

Militarul rus Dmitri Malîșev, care a fost condamnat pentru crimă și canibalism, s-a întors acasă, în regiunea Volgograd.

Malîshev alături de Maslennikov FOTO X

Malîshev alături de Maslennikov FOTO X

Prizonierii grațiați de dictatorul rus Vladimir Putin pentru participarea la războiul împotriva Ucrainei se întorc în Rusia. Celebrul canibal Dmitri Malîshev, care a prăjit și a mâncat inima unui tadjik, a plecat și el acasă de la „SVO”. Întoarcerea sa în satul natal de lângă Volgograd a fost relatată de presa locală.

Malîshev s-a întors acasă în concediu de recuperare. Șeful așezării rurale, Fiodor Kadovba, a confirmat informația. Acesta a declarat jurnaliștilor că deținutul a avut probleme cu maxilarul și cu un șrapnel în mână după ce a fost rănit în Ucraina. Oficialul mai susține că criminalul se va întoarce la război după tratament. Cazul canibalului a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga Rusie acum 10 ani.

Acesta a ucis și a dezmembrat corpul unui lucrător din Tadjikistan, i-a scos inima, pe care a prăjit-o cu legume și a mâncat-o. Făptașul a filmat întregul proces. Aceasta a fost departe de a fi singura sa crimă. El a mai fost acuzat de uciderea brutală în grup a 2 persoane, banditism, furt și trafic ilegal de arme și tentativă de omor asupra unor ofițeri de poliție.

Instanța l-a condamnat la 25 de ani de închisoare, primii 10 ani urmând să fie petrecuți în închisoare, iar restul într-o colonie de înaltă securitate. Cu toate acestea, periculosul criminal canibal a fost eliberat după nici jumătate din pedeapsă. El a fost grațiat de dictatorul rus Vladimir Putin după ce a acceptat să se alăture armatei ruse de ocupație și să lupte împotriva Ucrainei.

După eliberare, Malîshev a postat pe rețelele sociale o fotografie comună cu Alexander Maslennikov, un alt criminal notoriu care a luat viața a două tinere. S-a întâmplat să facă parte din aceeași unitate a forțelor armate ruse.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Ea este femeia misterioasă din afacerea pagerelor care au explodat în Liban

4 Așa o fi?

5 Foarte interesante amănunte...