Un bombardier supersonic rusesc Tu-22M3 s-a prăbuşit deasupra Siberiei VIDEO

Un bombardier supersonic rusesc Tu-22M3 s-a prăbuşit deasupra Siberiei VIDEO

Un bombardier nuclear rus s-ar fi prăbușit în Siberia în această săptămână, mulți împărtășind videoclipuri ale incidentului aparent pe social media.

foto bombardier nuclear rusesc TU-95MS

Un bombardier supersonic rus s-a prăbușit în Siberia FOTO Shutterstock

Canalele Telegram scriu că a fost un bombardier Tu-22M care a decolat de pe aerodromul Belaya din districtul Usolsky. Potrivit canalelor, accidentul a avut loc în apropierea intrării în satul Mikhailovka din districtul Cheremkhovsky. Această informație nu a fost încă confirmată oficial”, a scris agenția Siren News într-o postare pe canalul său Telegram, transmite NewsWeek .

Anton Gerashchenko, un fost consilier al Ministerului de Interne al Ucrainei, a distribuit, de asemenea, un videoclip pe X, fostul Twitter, și a scris: „Canalele Telegram rusești raportează că un bombardier strategic rus Tu-22M3 s-a prăbușit în regiunea Irkutsk”.

The Insider, un site independent de știri investigative din Rusia, a împărtășit, de asemenea, rapoarte similare pe canalul său Telegram.

„Un bombardier Tu-22M3 s-a prăbușit în regiunea Irkutsk, echipajul s-a ejectat, a anunțat Ministerul rus al Apărării”, potrivit site-ului de știri. „Cauza preliminară a prăbușirii, potrivit Ministerului Apărării, a fost o defecțiune tehnică. Avionul s-a prăbușit într-o zonă nelocuită, nu au existat pagube la sol.”

Agenția Nexta News a distribuit, de asemenea, un videoclip similar pe X, scriind: „JUST NOW: Bombardierul rus Tu-22M s-a prăbușit în regiunea Irkutsk”.

„Pilotul, conform datelor preliminare, s-a ejectat”, a declarat agenția de știri.

Pe canalul său Telegram, Igor Ivanovici Kobzev, guvernatorul regiunii Irkutsk, a declarat: „Vă văd mesajele despre prăbușirea avionului în districtul Cheryomkhovsky, în spatele viaductului, nu departe de Mikhaylovka”.

„Într-adevăr, la ora 22:18, ofițerul de serviciu al departamentului regional al centrului de medicină în caz de dezastre a primit astfel de informații. Potrivit Ministerului Apărării, avionul este unul militar, TU-22M3. Acesta efectua un zbor programat. Echipajul a dirijat avionul departe de clădirile rezidențiale. Patru piloți s-au ejectat. Toți au fost deja găsiți, toți primesc asistență medicală. Nu există nicio amenințare la adresa vieții”, se arată în mesaj.

Kobzev a menționat în mesajul său pe Telegram că serviciile de urgență au răspuns la fața locului și că mai multe informații ar putea fi publicate în cursul zilei de astăzi.

„Vă cer să nu intrați în panică. Avionul s-a prăbușit într-o zonă nelocuită, nu există pagube la sol. Potrivit informațiilor preliminare, cauza a fost o defecțiune tehnică”, a spus el.

Canalul pro-Kremlin SHOT Telegram a raportat, de asemenea, prăbușirea într-un mesaj care a spus: Tu-22M3 care a luat foc în aer , căderea și explozia ulterioară au fost surprinse pe video. Preliminar, unul dintre motoare a luat foc”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Americanca Jordan Chiles rămâne cu bronzul olimpic în sertar: COSR, anunț de ultima oră

2 Bulai a fost dat afară din casă de soție, o fostă studentă

3 VIDEO Ce-i face un ucrainean drogat cu ciuperci unei rusoaice

4 Cazul Crin Antonescu / S-a luptat cu securiștii până a ajuns să-i propună candidați la prezidențiale

5 Generalul Sîrskîi are o nouă veste proastă pentru Rusia