Un bărbat și-a pierdut viața din cauza unei infecții. Șocul medicilor după ce i-au facut o tomografie: „Un caz extrem de rar”

Un bărbat și-a pierdut viața din cauza unei infecții. Șocul medicilor după ce i-au facut o tomografie: „Un caz extrem de rar”

Un bărbat și-a pierdut viața din cauza unei infecții. Pacientul a fost dus de urgență la spital după ce fratele său l-a găsit inconștient acasă.

foto barbat in spital

Un japonez a murit de septicemie din cauza unui produs cosmetic FOTO Arhivă

O tomografie computerizată a scos la iveală un tub de dermatograf lung de 9 centimetri în apropierea rectului, pe care medicii cred că l-a folosit „pentru stimulare sexuală”, potrivit Daily Mail.

Pacientul - era prea într-o stare prea gravă pentru o intervenție chirurgicală și a murit la două zile după ce a fost internat în spital.

Autopsia a arătat că creionul de ochi i-a penetrat vezica urinară și a provocat formarea unei excrescențe de mărimea unui ou.

Medicii cred că pacientul a murit de septicemie, corpul său reacționând la o infecție renală.

Potrivit cazului, publicat într-o revistă medicală, pacientul a suferit crize intermitente de dureri abdominale timp de trei ani.

Cu două săptămâni înainte de moartea sa, acesta s-a plâns de anorexie și diaree fratelui său, cu care locuia.

Istoricul medical al pacientului este necunoscut, deoarece acesta mergea rar la control.

Deși era încă inconștient când a ajuns la spital, avea un ritm cardiac ridicat și tensiune arterială scăzută. De asemenea, avea febră de 38 de grade Celsius.

Medicii i-au administrat pacientului antibiotice, deoarece credeau că ar fi putut exista o infecție, și norepinefrină pentru tensiunea arterială scăzută. Semnele sale vitale erau prea slabe pentru a putea fi supus unei intervenții chirurgicale.

Cu toate acestea, el a murit două zile mai târziu, după încercări repetate de a-l resuscita.

Autopsia a arătat mici răni pe fesele pacientului și un ulcer în perineu, un mic petic de piele între anus și scrot.

Creionul de ochi a pătruns în vezica urinară și a fost găsit introdus într-un calcul vezical de mărimea unui ou. Masa s-a format probabil ca urmare a leziunilor produse de creionul de ochi la nivelul vezicii urinare.

Leziunea a provocat o fistulă rectovezicală, care a făcut ca rectul, colonul inferior și vezica urinară ale pacientului să rămână lipite una de cealaltă.

În plus, pacientul a suferit o infecție la rinichiul stâng, care s-a răspândit la splină. Aceasta ar fi putut fi cauzată de fistula care a îngreunat urinarea pacientului, ducând la acumularea de urină în vezica urinară.

Echipa a observat, de asemenea, că o infecție ar fi putut fi cauzată de bacteriile care persistau pe dermatograf, care s-ar fi putut acumula pe parcursul celor trei ani în care acesta a rămas blocat în vezică.

Infecția a dus la sepsis, care apare atunci când sistemul imunitar reacționează exagerat la infecții și atacă organele sănătoase.

Medicii cred că acesta este primul raport de caz care detaliază o complicație cauzată de un corp străin în rect la mai mulți ani după incidentul inițial.

Ei au remarcat că, deși „acesta este un caz extrem de rar , activitatea sexuală „ar trebui să fie considerată o posibilă modalitate de deces, chiar dacă activitatea a fost efectuată cu mai mulți ani înainte”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Probabil au fotografiat zona. Suntem testați” / Cu F-16 pe urme, drona rusă nu a intrat 30 km în România pentru a vedea frumusețile Babadagului

2 „De asta stagnează și chiar scade în sondaje" / Mircea Geoană, ridiculizat de un fost consilier prezidențial

3 „A fost găsită perfect, porecla” / Cine și de ce l-a poreclit pe Mircea Geoană „Prostănacul”

4 Apar amănuntele flagrantului DNA din Portul Constanța: 700 de dolari era șpaga pe container. Un vameș a înghițit probele

5 Vanity Fair / Cel mai bogat german are o avere de 44 de miliarde de dolari, care provine de la tatăl său nazist, furată de la 70.000 de evrei