Un bărbat a murit după ce a intrat în contact cu o substanță chimică utilizată pentru curățenie

Un bărbat a murit după ce a intrat în contact cu o substanță chimică utilizată pentru curățenie

Darren Aspinall, în vârstă de 57 de ani, a suferit un stop cardiac și, din păcate, a fost declarat mort în casa sa din Billinge, St Helens.

image

Pompierii au ajutat paramedicii după ce bărbatul a fost afectat de expunerea la Xylene în locuința sa semidecomandată.

Xilenul are diverse utilizări, inclusiv ca agent de curățare și diluant pentru vopsele și lacuri.

Expunerea pe termen scurt poate irita ochii, nasul și gâtul și poate afecta creierul, în timp ce expunerea pe termen lung poate duce la dureri de cap, amețeli și probleme cardiace. Moartea bărbatului nu este considerată suspectă, scrie dailymail.co.uk.

Fiul lui Darren i-a adus un omagiu sfâșietor tatălui său într-o postare pe Facebook, în care a scris: „Cu mare tristețe anunț trecerea în neființă a unui tată, soț, frate, cel mai minunat tată, ginere și prieten Darren Aspinall, născut pe 9 octombrie 1966, sâmbătă, 28 septembrie, la adresa sa de domiciliu din Billinge. Familia sa care îl iubește foarte mult. RIP te iubesc tată”.

Mai multe pagini GoFundMe au fost înființate în memoria lui Darren. Chris Walker a creat o pagină de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe fiul de 19 ani al lui Darren să acopere costurile afacerii de curățenie pe care o conduceau împreună.

Pe pagina GoFundMe, Chris a scris: „Poate că știți sau poate că nu știți că industria curățeniei a pierdut unul dintre cei mai mari în acest weekend, Darren Aspinall. Unul dintre cei mai amabili și mai de ajutor oameni pe care i-am întâlnit vreodată. Dacă aveai nevoie de ceva, puteai să-l întrebi pe Darren și te-ar fi ajutat oricum ar fi putut. Moartea sa a pus pe jar întreaga familie, după cum vă puteți imagina, în special pe Fergus, fiul său și viitorul proprietar al ProClean ECS. Fergus, în vârstă de 19 ani, se luptă să obțină o asigurare pentru camionetă, astfel încât să poată continua să conducă afacerea și să aibă grijă de mama și frații săi, așa cum a făcut Darren în anii precedenți. Sperăm că acest fond îl va ajuta pe Fergus să pornească din nou la drum”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițist de provincie cu două vile, două apartamente, opt case de vacanță, terenuri, spațiu comercial, Porsche Cayenne

2 Noi dezvăluiri despre Geoană / Rusia

3 „Șeful unității anti Israel de la Teheran s-a dovedit agent Mossad”

4 În sutien pe stradă? / Revine moda „dezbrăcate”?

5 Pensiunea „La Nea Vasile” din Vaslui, „o fraudă bancară de proporții”