Un bărbat a fost înjunghiat după o ceartă pe un loc de parcare din Capitală

Un bărbat a fost înjunghiat după o ceartă pe un loc de parcare din Capitală

Un bărbat a fost arestat preventiv, în urma unui conflict spontan izbucnit pe o stradă din Bucureşti. Din cauza unui loc de parcare, suspectul a agresat un bărbat și l-a înjunghiat cu un briceag, provocându-i mai multe răni.

Bărbat înjunghiat din cauza unui loc de parcare FOTO: Shutterstock

Bărbat înjunghiat din cauza unui loc de parcare FOTO: Shutterstock

Incidentul a avut loc pe 9 octombrie pe trotuarul din faţa unui imobil situat în sectorul 2, din municipiul Bucureşti.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat luni, 14 octombrie, că procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui bărbat în vârstă de 42 de ani, cercetat pentru tentativă de omor.

În data de 09.10.2024, în jurul orelor 21:45, în timp ce se afla pe trotuarul din faţa unui imobil situat în mun. Bucureşti, sector 2, pe fondul unui conflict spontan generat de o neînţelegere cu privire la un loc de parcare, inculpatul a agresat-o fizic pe persoana vătămată (un bărbat în vârstă de 57 de ani), lovind-o în mod repetat cu un obiect tăietor-înţepător (briceag) în zona capului şi a antebraţului stâng şi cu pumnii şi picioarele în zona pieptului şi a feţei, provocându-i leziuni traumatice constând în plagă tăiată parieto-occipitală (de aproximativ 10 cm), plagă tăiată 1/3 medie antebraţ stâng (de aproximativ 8 cm) şi traumatism cranio-cerebral minor”, au transmis procurorii.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când apare «cioclul» în sediu, știm că cineva va fi determinat să demisioneze” / Secretele murdare ale marilor companii IT din România dezvăluite de un…

2 Da, este Daniela Crudu...

3 Amanții Reginei României și scandalurile care au zguduit țara

4 VIDEO „E absolut halucinant cum bate câmpii”

5 VIDEO Vomitiv natural...