Un bărbat a făcut timp de 20 de ani operații de mărire a penisului fără nicio pregătire medicală

Un bărbat a făcut timp de 20 de ani operații de mărire a penisului fără nicio pregătire medicală

Un bărbat din Thailanda, care a oferit tratamente pentru mărirea penisului timp de 20 de ani, în ciuda faptului că nu avea nicio pregătire medicală, a fost arestat după ce unul dintre clienții săi a suferit o infecție gravă.

Un bărbat a făcut operații timp de 20 de ani fără nicio pregătire medicală FOTO Pixabay

Un bărbat a făcut operații timp de 20 de ani fără nicio pregătire medicală FOTO Pixabay

Kittikorn Songsri, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut în urma unei operațiuni desfășurate la locația unde oferea njecții cu silicon și implanturi cu perle, în districtul Krathum Baen din Samut Sakhon, scrie Bangkok Post.

Suspectul a declarat polițiștilor că are doar nouă clase, dar că a început să se învețe singur cum să facă implanturi la vârsta de 14 ani, a declarat general-maiorul de poliție Witthaya Sriprasertparb, comandantul Diviziei de Poliție pentru Protecția Consumatorilor (CPPD).

Potrivit autorităților, acesta efectua intervenții cu implanturi de perle, augmentări cu silicon și injecții cu fillere pentru mărirea penisului prin intermediul paginii de Facebook „Mai Luai Modify”.

Unul dintre clienții săi a raportat că a dezvoltat o infecție severă după o injecție cu silicon. Chiar și după tratament, acesta a continuat să sufere de dureri și nu a mai putut avea o erecție.

Poliția CPPD, împreună cu oficialii Departamentului de Sprijin al Serviciilor de Sănătate, a aranjat ca un ofițer sub acoperire să-l contacteze pe suspect și să pretindă că este un potențial client pentru implant. Când a ajuns la casa lui Kittikorn, ofițerii au descins și l-au arestat.

În timpul interogatoriului, Kittikorn a recunoscut că nu este medic și că nu deține o licență de practică medicală. Paturile și alte echipamente din casa sa nu respectau standardele de igienă, potrivit polițiștilor care l-au arestat.

El a mărturisit, de asemenea, că a oferit servicii de implant și mărire a penisului timp de aproximativ 20 de ani și a perceput între 5.000 și 20.000 de baht (între 140 și 550 de euro) de la fiecare client. El a declarat că avea de obicei doi sau trei clienți pe lună.

Poliția i-a adus inițial acuzații de funcționare a unei clinici medicale fără permis și de practicare a medicinei fără licență. Bărbatul este acum reținut și își așteaptă procesul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Sex în Duma de stat a Rusiei / Un deputat căsătorit a fost filmat, în birou, în companiei Dianei, o escortă de lux

2 Câteva secrete ale Mossad...

3 Încă o poveste de dragoste din lumea mondenă a ajuns la final

4 O nouă zi, o nouă minciună a lui Mircea Geoană

5 Doctoriță condamnată la închisoare cu executare