Un băbat îți droga soția ca să plece cu fiica acesteia. Cum reușea să îi administreze femeii un adevărat coktail de stupefiante

Un băbat îți droga soția ca să plece cu fiica acesteia. Cum reușea să îi administreze femeii un adevărat coktail de stupefiante

Un bărbat din statul american Indiana a încercat să-și omoare soția pentru că voia să fugă cu fiica acesteia. Însă, individul a ajuns în spatele gratiilor, conform Independent.

Alfred Ruf

Planul era de a o „scoate pe mamă din peisaj”. Foto: Richmond Police Department

Mai precis, bărbatul, Alfred W. Ruf, i-a pus femeii, de minimum 12 ori din septembrie până la sfârșitul lunii decembrie 2021, mai multe medicamente în sucurile pe care aceasta le consuma, conform documentelor judiciare consultate de WXIN.

Luni, el a pledat vinovat în fața instanței Wayne County la acuzația de vătămare corporală gravă cu risc de deces și a fost condamnat la patru ani de închisoare și cinci ani de probațiune.

În luna ianuarie a anului 2022, soția bărbatului a transmis oamenilor legii că, după părerea ei, acesta încearcă să o omoare. Pe parcursul mai multor săptămâni, ea a fost internată în spital de șase ori cu dureri de cap inexplicabile, somnolență și diaree.

Ea a fost testată pozitiv pentru mai multe droguri ilegale pe care a susținut că nu le lua, inclusiv cocaină, MDMA și benzodiazepine.

Atunci când l-a confruntat, bărbatul i-a mărturisit femeii că a „drogat-o” pentru a putea întreține relații sexuale cu fiica ei dintr-o căsătorie anterioară și cu prietena acesteia, conform dezvăluirilor făcute de soția lui Ruf.

Individul a susținut în fața oamenilor legii că fiica soției sale i-a oferit flaconul cu pastile și i-ar fi spus să le pună în băutura acesteia și să aștepte să adoarmă. Ulterior, fiica femeii și prietena ei ar fi venit la locuința bărbatului „și ar fi făcut un spectacol”.

Soția bărbatului le-a oferit polițiștilor un flacon cu o substanță pulverulentă de culoare alb-deschis și o doză de Coca-Cola cu un reziduu alb-deschis, conform WXIN.

Ruf a declarat că substanța ar face-o apoi pe soția sa să doarmă timp de aproximativ 13 ore sau cam așa ceva”, se arată în documentele instanței.

Planul era de a o „scoate pe mamă din peisaj” și de a moșteni polița de asigurare de viață, iar Ruf și fiica s-ar fi căsătorit după ce ar fi „avut grijă” de soția sa, potrivit documentelor judiciare.

„Ruf a declarat că știa că substanța îi va ucide în cele din urmă soția... și că scopul lor final era să o ucidă”, a scris poliția.

Alte două persoane sunt investigate, însă nu au fost făcute arestări.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire epocală în Sarmizegetusa Regia: templul pictat al dacilor, dezvelit după două milenii

2 „Un vrăjitor eretic, care umbla cu chiromanția, hipnoza, yoga și alte nebunii nu poate fi sfânt” / Petiție împotriva canonizării călugărului Arsenie B…

3 Blonda prezentă alături de șeful Telegram în momentul arestării sale în Franța a aprins imaginația internauților

4 Rușii au adus la Kursk 30.000 de militari și încearcă să creeze un inel în jurul forțelor Ucrainei. Gen. Sîrskîi mai spune că în Donbas situația e foa…

5 O înregistrare video a Forțelor Aeriene Ucrainene ar fi dezvăluit din greşeală poziţia unui avion de vânătoare F-16