Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Vadul lui Vodă, peste acoperişul unei clădiri. Pilotul a fost descoperit carbonizat

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit la Vadul lui Vodă, peste acoperişul unei clădiri. Pilotul a fost descoperit carbonizat

Pilotul unui avion de mici dimensiuni care s-a prăbuşit, sâmbătă dimineaţă, la Vadul lui Vodă a fost descoperit carbonizat, în interiorul epavei.

Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 9.51, un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit pe teritoriul unei baze de odihnă din localitatea Vadul lui Vodă, în apropiere de Chișinău, căzând peste acoperişul unei clădiri.

Potrivit primelor informaţii ar fi vorba despre o aeronavă ultraușoară de tip Socata TB20, înregistrată în Germania. La bordul avionului care a luat foc imediat ce s-a izbit de acoperişul clădirii era o singură persoană, respectiv pilotul.

Potrivit IGSU, oamenii legii au fost alertați despre un incendiu produs pe teritoriul bazei de odihnă „Speranța” şi la fața locului au fost trimise echipaje ale serviciilor specializate.

Când au ajuns, pompierii au contatat că avionul prăbuşit pe acoperișul unei clădiri cu un nivel fusese în totalitate cuprins de flăcări. După ce a fost stins incendiul, în interiorul epavei a fost descoperit un cadavrul carbonizatul al pilotului. La acest moment, identitatea acestuia nu a fost confirmată oficial.

Presa din Republica Moldova scrie că persoana care a decedat azi în accidentul aviatic de la Vadul lui Vodă este Alexandr Koss, președintele Asociației Investitorilor Străini, unul dintre membrii din conducerea companiei producătoare de zahăr - Südzucker.

În momentul de faţă organele de resort au deschis o anchetă în cazul acestui accident aviatic, pentru a se stabili cauza şi circumstanţele în care s-a produs.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Interesantă „dihanie”...

2 Așa o fi?

3 O știre interesantă despre porumb, după ce nave românești au fost refuzate în câteva țări

4 VIDEO Panică și focuri de armă la Moscova

5 Planul prin care Iranul ar putea să radă Israelul de pe hartă