Un avion cu 62 de persoane la bord s-a prăbuşit în Brazilia. Imagini terifiante VIDEO

Un avion cu 62 de persoane la bord s-a prăbuşit în Brazilia. Imagini terifiante VIDEO

Un avion de pasageri s-a prăbușit, vineri, 9 august 2024, în statul Sao Paulo din Brazilia. La bord se aflau 62 de persoane.

Avion prabușit în Brazilia  FOTO X png

Avion prabușit în Brazilia FOTO X png

Avionul ATR-72 operat de compania Voepass Linhas Areas zbura de la Cascavel, statul brazilian Parana, către Guarulhos, în Sao Paulo.

Pompierii din statul Sao Paulo au confirmat pe reţelele sociale că un avion s-a prăbuşit în Vinhedo şi că au trimis şapte echipaje în regiunea accidentului.

O înregistrare video distribuită pe reţelele de socializare arată ceea ce pare a fi un avion care se prăbuşeşte peste un pâlc de copaci, urmat de un mare nor de fum negru.

Din primele informații, la bord se aflau 62 de persoane, potrivit postului local de televiziune GloboNews, preluat de USA Today.

Serviciile de salvare din Sao Paulo au confirmat în social media prăbuşirea aeronavei la Vinhedo, în statul Sao Paulo, menţionând că au trimis şapte echipe de salvare în regiune.

Televiziunea GloboNews din Brazilia a prezentat imagini cu o zonă mare în flăcări şi cu fum ieşind din fuselajul unui avion.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…