Ultimele clipe ale tânărului fotbalist care s-a înecat în râul Olt: „Bă, duceți-vă că se îneacă. Se îneacă! S-a înecat!” VIDEO

Ultimele clipe ale tânărului fotbalist care s-a înecat în râul Olt: „Bă, duceți-vă că se îneacă. Se îneacă! S-a înecat!” VIDEO

Flavius, tânărul care a fost înghițit de apele râul Olt, era sportiv de performanță, legitimat la un important club din Slatina. El ieșise la o plimbare cu skijet-ul, împreună cu prietenul, s-au răsturnat și au căzut în apă. Flavius nu știa să înoate și nu purta vestă de salvare.

Tânărul a fost căutat peste 12 ore în apele râului Olt FOTO: ISU Olt

Tânărul a fost căutat peste 12 ore în apele râului Olt FOTO: ISU Olt

Flavius Magraon , fotbalist legitimat la CSM Slatina, a fost găsit duminică, 2 iunie 2024, fără suflare în apele râului Olt (comuna Verguleasa). Tânărul a ieșit, împreună cu un prieten, la o plimbare cu skijet-ul. Într-o curbă periculoasă, skijetul s-a răsturnat, iar Flavius și prietenul său au fost aruncați în apă. Niciunul dintre ei nu purta vestă de salvare.

Prietenul care îl însoțea pe Flavius, știe să înoate și a fost salvat de un bărbat aflat pe un alt skijet, care a reușit să ajungă la el. Din păcate, tânărul de 19 ani nu a avut nicio șansă.

Strigătele de disperare ale martorilor

Martorii au asistat la scena tragică fără să poată interveni în timp util pentru salvarea lui Flavius. „Bă duceți-vă că se îneacă. Se îneacă! S-a înecat!”, au țipat martorii aflați în zonă.

Flavius era legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub formă de împrumut pentru Petrolul Potcoava. El urma să participe la ceremonia de absolvire marți, pe data de 4 iunie, terminând clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv din Slatina.

„Este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul în aceste momente pricinuite de vestea pierderii tânărului component al echipei CSM Slatina Under 19, Flavius Magraon. Jucătorul, în vârstă de doar 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub formă de împrumut pentru Petrolul Potcoava, şi-a pierdut viaţa într-un nefericit incident petrecut pe râul Olt. Antrenorii, colegii, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt cu toţii afectaţi de această tragedie. Transmitem condoleanţe şi putere familiei în cea mai grea încercare a vieţii! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul lui!”, este mesajul transmis de CSM Slatina.

Poliția a deschis un dosar penal

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Autoritățile doresc să afle și dacă skijetul a fost condus legal. Scuterul acvatic poate fi utilizat, fără permis, doar în anumite zone și situații.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, în timp ce se plimba cu skyjet-ul pe râul Olt, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în râu. În dimineața de 2 iunie 2024, în jurul orei 10:40, după ce mai multe echipe de scafandri l-au căutat inclusiv pe timpul nopții, trupul tânărului a fost descoperit și adus la mal. Din nefericire, medicii au constatat decesul tânărului, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Olt.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii