ULTIMA ORĂ Alfred Bulai, dus de urgență la spital. Sociologul arestat ar fi făcut atac de cord

ULTIMA ORĂ Alfred Bulai, dus de urgență la spital. Sociologul arestat ar fi făcut atac de cord

Sociologul Alfred Bulai a fost dus de urgență la spital, acesta ar fi acuzat dureri în piept. Acesta ar fi suferit un infarct.

Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin

Potrivit unor surse Adevărul, medicul centrului de arestare în care se afla Alfred Bulai și-a dat seama ca este posibil ca acesta să fi suferit un infarct, având în vedere problemele diabetice pe care le are. A fost făcut un EKG, iar rezultatul a confirmat faptul că a suferit un infarct.

Sociologul a fost permanent conștient și urmează să fie transportat la Spitalul Militar.

Alfred Bulai a fost arestat preventiv joi, 5 septembrie. El își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Asta după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 1 București au decis să emită pe numele lui mandat de arestare preventivă sub acuzațiile de agresiune sexuală și infracțiuni de folosire a funcției în scop sexual.

Pe numele profesorului au fost înregistrate până acum 20 de plângeri de la tot atâtea studente sau foste studente. Acestea spun că au fost agresate sexual de Alfred Bulai . De aceea, pe 4 septembrie, procurorii au decis reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Una dintre victime a mărturisit în detaliu cum a fost agresată și hărțuită de Bulai. Conform procurorilor, studenta a fost hărțuită sexual în perioada iulie 2022 – mai 2024. Calvarul ar fi început pentru tânără, în 4 iulie 2022, în timpul stagiului de practică efectuat în comuna Sadova, din județul Suceava.

Știre în curs de actualizare

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Un jeg de om!” / Jurnalista Alina Alexoi de la TVR a fost suspendată internațional pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu

2 „Mama mea este la Templieri, care nu este o lojă masonică, nu face parte din masonerie. Este… nici nu știu cum să-i zic...”

3 „Pune ceva pe tine! Poți să ieși așa pe stradă?” / Doar a coborât din avion la Veneția și a devenit virală

4 O bătrână din România a folosit o bucată de chihlimbar evaluată la un milion de euro ca opritor de ușă, timp de zeci de ani

5 Atac cibernetic fără precedent în România. Hackerii au spart site-urile unor instituții publice apoi le-au scos la vânzare