Ultima dorință a surorii cântăreței Mariah Carey. Alison Carey ar fi primit îngrijiri paliative în ultimele săptămâni de viață

Ultima dorință a surorii cântăreței Mariah Carey. Alison Carey ar fi primit îngrijiri paliative în ultimele săptămâni de viață

Celebra cântăreață Mariah Carey trece prin momente grele, întrucât mama și sora ei au murit în aceeași zi, la doar câteva ore distanță. Alison Carey, ar fi avut o ultimă dorință înainte de a muri: spera să-și repare relația cu vedeta, conform Mirror.

Mariah şi Alison Carey

Mariah şi Alison Carey nu erau în relații bune. Foto: Arhivă

Cea care a anunțat moartea celor două femei este chiar cântăreața. Alison Carey avea 63 de ani, iar mama artistei, Patricia, 87 de ani.

Potrivit cântăreței, cele două femei au murit în weekend.

Inima mea este frântă de faptul că mi-am pierdut mama în acest weekend. (...)Din păcate, într-o întorsătură tragică a evenimentelor, sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi”, a mărturisit Mariah Carey luni, 26 august.

Amintim faptul că Alison Carey a încercat să o aducă în fața instanței pe sora ei pentru afirmațiile făcute în cartea sa de memorii, despre care a spus că erau „răzbunătoare” și că i-au provocat „o imensă suferință emoțională”.

Alison a fost rănită de modul în care a fost tratată de mama ei și de Mariah, dar ea a avut întotdeauna sentimente contradictorii față de mama ei”, a dezvăluit David Baker, prietenul lui Alison Carey, pentru Daily Mail. „Dar știu că a fost ultima ei dorință dacă ar fi putut măcar să aibă o conversație cu Mariah”.

Potrivit unei surse citate de The Sun, sora artistei ar fi primit îngrijiri paliative la domiciliu.

„Alison a primit îngrijiri paliative la domiciliu în ultimele trei săptămâni de viață”, a spus pentru publicație Dave Baker.

Alison Carey a fost abuzată sexual

În cartea „The Meaning of Mariah Carey”, artista a dezvăluit că sora ei „i-a dat Valium, a încercat să o scoată la produs și a aruncat o ceașcă de ceai fierbinte pe ea, provocându-i arsuri de gradul trei” pe când avea doar 12 ani. Ba mai mult, vedeta a criticat-o aspru pe sora ei, susținând că aceasta i-a dat cocaină în copilărie și „i-ar fi oferit corpul în schimbul banilor sau drogurilor”.

În urmă cu patru ani, Alison Carey a dat-o în judecată pe mama sa, cerând despăgubiri pentru „daune psihologice și fizice imense, durere și angoasă psihică și provocarea intenționată a unei suferințe emoționale grave”.

În timpul vieții sale, Alison Carey s-a luptat cu dependența de droguri. În copilărie a fost aproape „arsă de vie” de o rudă într-un incendiu și a fost abuzată sexual în repetate rânduri în „ceremonii satanice”. În anul 1990, a fost diagnosticată cu HIV, iar în 2015 a dezvăluit că se confruntă cu o leziune cerebrală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire epocală în Sarmizegetusa Regia: templul pictat al dacilor, dezvelit după două milenii

2 Blonda prezentă alături de șeful Telegram în momentul arestării sale în Franța a aprins imaginația internauților

3 „Un vrăjitor eretic, care umbla cu chiromanția, hipnoza, yoga și alte nebunii nu poate fi sfânt” / Petiție împotriva canonizării călugărului Arsenie B…

4 Rușii au adus la Kursk 30.000 de militari și încearcă să creeze un inel în jurul forțelor Ucrainei. Gen. Sîrskîi mai spune că în Donbas situația e foa…

5 O înregistrare video a Forțelor Aeriene Ucrainene ar fi dezvăluit din greşeală poziţia unui avion de vânătoare F-16