Uimirea unui spaniol care a vizitat o destinație de vis din Suceava: „Este minunat, este incredibil”

Uimirea unui spaniol care a vizitat o destinație de vis din Suceava: „Este minunat, este incredibil”

România se mândrește cu numeroase peisaje care îți taie respirația. În inima Bucovinei se află Pasul Ciumârna, cunoscut și ca Pasul Palma, situat la 1.100 de metri altitudine. Turiștii străini care vizitează locul spectaculos sunt impresionați și de cultură, dar și de oameni.

Monumentul „Palma“ se află la 1.100 de metri altitudine, în Pasul Ciumârna

Monumentul „Palma“ se află la 1.100 de metri altitudine, în Pasul Ciumârna. Foto: Arhivă

În inima Bucovinei se află Pasul Ciumârna, cunoscut și ca Pasul Palma, situat la 1.100 de metri altitudine. Turiștii străini își bucură ochii cu frumusețile naturii din vârful muntelui, fiind impresionați nu doar de priveliște, ci și de serviciile oferite.

Ne place foarte mult. Este foarte frumoasă zona asta. Am mai fost acum câţiva ani şi acum am revenit pentru că ne-a plăcut foarte mult”, a declarat o femeie, conform Observator News.

Fiind întrebată ce îi place la această zonă, turista a mărturisit: „Cred că priveliştea, mănăstirile, absolut tot”.

Este minunat, este incredibil şi tot ce am văzut până astăzi a fost perfect. Cultura, amabilitatea, oamenii, serviciile. Totul! Superb, totul este spectaculos", a spus un turist spaniol.

Cei care aleg să viziteze această destinație pot călări, existând trasee amenajate. Turiștii pot opta pentru o plimbare de 50 de minute sau de trei ore. În plus, cei dornici de senzații tari se pot plimba cu ATV-urile sau pot opta pentru o experiență cu tiroliana, care are o lungime de mai bine de un kilometru.

Am 65 de ani şi de când îmi doream. Îmi plac înălţimile, îmi place să zbor. Extraordinar! O stare de bine. Cui place, să zboare, cui nu, nu", a spus o turistă.

De asemenea, turiștii pot vedea în vârf de munte și un monument deosebit, care reprezintă o mână îndreptată spre cer. Pasul Palma este situat la circa 43 de kilometri de Câmpulung Moldovenesc și la circa 35 de kilometri de municipiul Rădăuți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un articol care chiar merită citit...

2 Voi ați citit povestea asta?

3 „Rusia trebuie să simtă că va pierde”

4 Eșec de proporții pentru ruși, după ce racheta nucleară Satan II, „care nu poate fi interceptată”, a explodat în siloz, făcând un crater vizibil din s…

5 Risc mai mare de cancer pentru adulții cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Cum se pot feri