„Ucraina poate învinge”, susține un important diplomat britanic. Care sunt pașii concreți care vor aduce înfrângerea lui Putin

„Ucraina poate învinge”, susține un important diplomat britanic. Care sunt pașii concreți care vor aduce înfrângerea lui Putin

Israelul arată prin exemplul său cum să învingi inamicul, motiv pentru care Putin trebuie învins, a declarat fostul șef al Ministerului britanic al Apărării, Ben Wallace.

Ben Wallace susține că Ucraina poate învinge FOTO: EPA EFE

Ben Wallace susține că Ucraina poate învinge FOTO: EPA EFE

Potrivit lui Ben Wallace, politica occidentală de ajutor militar pentru Ucraina a eșuat până acum, motiv pentru care Marea Britanie trebuie să își trimită trupele în Ucraina.

Wallace a subliniat că săptămâna trecută președintele Ucrainei a sosit în Statele Unite cu un plan de victorie, care presupune măsuri concrete din partea Occidentului, și nu doar „cuvinte calde” de la Casa Albă, informează The Telegraph.

Potrivit fostului șef al Ministerului britanic al Apărării, politica de „asistență graduală” din partea Occidentului pentru Ucraina nu funcționează.

„Acum, Putin are două atuuri în mână. primul: poate trimite la moarte mult mai mulți concetățeni de-ai săi fără să se teamă de o revoltă în interiorul Federației Ruse. Al doilea: Putin încă nu crede cuvintele Occidentului potrivit cărora Federația Rusă ar trebui să piardă acest război. Pentru a-l face pe Putin să se răzgândească, Occidentul trebuie să ia decizii nepopulare, să-și asume riscuri și să preia conducerea”, susține Ben Wallace.

Potrivit sursei citate, unul dintre pașii principali ai Kievului ar trebui să fie mobilizarea completă în țară, iar Occidentul ar trebui să își asume sarcina de a pregăti viitorii soldați.

De asemenea, Occidentul ar trebui să își trimită soldații nu pentru a participa direct la luptele din Ucraina, ci pentru a instrui forțele ucrainene, a trata răniții și a lucra pe frontul de acasă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițist de provincie cu două vile, două apartamente, opt case de vacanță, terenuri, spațiu comercial, Porsche Cayenne

2 Noi dezvăluiri despre Geoană / Rusia

3 „Șeful unității anti Israel de la Teheran s-a dovedit agent Mossad”

4 În sutien pe stradă? / Revine moda „dezbrăcate”?

5 Pensiunea „La Nea Vasile” din Vaslui, „o fraudă bancară de proporții”