Turistă înghițită de o groapă adâncă de opt metri, formată din senin pe o stradă. Căutări disperate de o săptămână

Turistă înghițită de o groapă adâncă de opt metri, formată din senin pe o stradă. Căutări disperate de o săptămână

O turistă care vizita Malaezia este de negăsit după ce, în urmă cu o săptămână a căzut într-un crater format din senin într-o zonă pietonală din Kuala Lumpur.

Imaginile camerelor de supraveghere arată momentul în care femeia a căzut în groapa deschisă în fața Malayan Mansion - Jalan Masjid India, Kuala Lumpur, notează postul CCTV.

„Operațiunea de căutare nu a oferit încă niciun indiciu nou”, adăuga sursa citată, în urmă cu câteva zile.

Femeia se numește Vijaya Lakshmi Gali (48 de ani) este din India, iar incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână, iar autoritățile malaeziene fac în continuare eforturi pentru a o găsi, potrivit Newsweek .

Victima se afla în vacanță cu soțul și prietenii ei și a fost înghițită de dolina de 26 de picioare (aproximativ opt metri) în drum spre un templu local din cartierul Masid India din Kuala Lumpur.

Turista a dispărut în groapă și e de negăsit. FOTO X CCTV

Turista a dispărut în groapă și e de negăsit. FOTO X CCTV

Salvatorii i-au găsit pantofii, nu și trupul

Echipele de căutare au folosit jeturi de apă, excavatoare, câini de urmă, camere video de la distanță și radare cu penetrare în sol, dar au găsit doar pantofii femeii, nu și trupul acesteia.

Eforturile de a o localiza pe turista în vârstă de 48 de ani au fost îngreunate de curenții subterani puternici, de solul instabil și de o a doua dolină nou formată în apropiere. Unele drumuri au fost închise pentru siguranță.

Gali se afla în Malaezia de aproximativ două luni și urma să se întoarcă acasă în India a doua zi după accident.

Îngrijorări privind apariția altor astfel de gropi

Apariția celei de-a doua doline , miercuri, la aproximativ 50 de metri de locul în care a dispărut femeia, a dus la îngrijorări cu privire la integritatea structurală a zonei.

Există temeri cu privire la siguranța grupului operativ format pentru a inspecta conductele de canalizare și a se asigura că zonele înconjurătoare rămân intacte, potrivit Newsweek.

Nor Hisham Mohammad, directorul adjunct al Departamentului malaezian de pompieri și salvare, a confirmat că eforturile de căutare vor continua.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Următoarea lovitură de stat a lui Putin

2 A murit la 23 de ani, pentru o poză

3 Un american în România / „Problema e că acolo pur și simplu nu ne putem permite să trăim”

4 Consulul Ungariei la București, Vágó Ferenc, a murit pe A1 după ce un camion cu lemne a rupt parapetul și a intrat pe contrasens

5 E disperare mare, Rusia își retrage mercenarii „Brigada Ursul” din Burkina Faso și îi trimite să lupte în regiunea Kursk