Trupa Coldplay, cucerită de un artist stradal din Centrul Vechi VIDEO

Trupa Coldplay, cucerită de un artist stradal din Centrul Vechi VIDEO

Coldplay a sosit în România marți după-amiază, după un concert susținut în Atena, capitala Greciei. Membrii trupei au făcut o plimbare prin Centrul Vechi al Bucureștiului și au fost impresionați de un cântăreț stradal.

Este prima vizită a trupei britanice de rock în țara noastră. Coldplay va susține două concerte pe Arena Națională din București, pe 12 și 13 iunie.

Pe Instagram și Facebook, Coldplay a postat aseară un video cu un bărbat care interpretează melodia „Caruso” pe strada Lipscani din Centrul Vechi al Bucureștiului .

Concertele Coldplay din București, programate pentru 12 și 13 iunie, au generat un interes extraordinar, fiind sold-out în scurt timp, stabilind astfel un nou record pentru spectacolele de muzică live din România.

În deschidere va cânta Emaa și Maisie Peters. Accesul pentru public începe la ora 17:00, iar concertul Coldplay va începe la ora 20:30. Evenimentele fac parte din turneul „Music Of The Spheres World Tour” și sunt așteptați aproximativ 50.000 de fani în fiecare dintre cele două zile.

Pentru a evita aglomerația, accesul se va face pe trei intrări, în funcție de tipul biletului. Organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun, deoarece nu vor fi amenajate locuri de parcare.

Primăria Municipiului București a comunicat că în cele două zile, în intervalele orare 16:00-20:30, și 22:45-00:30, vor fi înființate două linii de transport și suplimentate alte două. Transportul către și de la stadion se va face cu autobuze electrice, troleibuze cu autonomie și autobuze hibrid. Troleibuzele vor efectua opriri în stațiile: „Piață Română” (din rondul Piață Română), respectiv la Arena Națională pe Bd. Pierre de Coubertin.

Sunt permise bidoane de plastic reutilizabile goale (maxim 750 ml), aparate de fotografiat compacte, medicamente cu rețetă, insulină, spray inhalator pentru astm și produse SPF în recipiente de plastic (maxim 100 ml). Sunt interzise opbiecte precum băuturi și produse alimentare din afara locației, obiecte din sticlă, sticle PET, conserve, artificii, lasere, arme, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, GoPro-uri, biciclete, motociclete, trotinete și skateboards.

Coldplay a reușit să reducă emisiile de carbon cu 59% în timpul turneului prin utilizarea de surse de energie regenerabilă, cum ar fi ringuri de dans care generează curent, biciclete care se încarcă în timpul pedalării și panouri solare. De asemenea, formația a plantat câte un copac pentru fiecare bilet vândut.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii