Trump strânge bani pentru campanie vânzând bucăți din costumul pe care l-a purtat în dezbaterea cu Biden

Trump strânge bani pentru campanie vânzând bucăți din costumul pe care l-a purtat în dezbaterea cu Biden

Donald Trump a anunțat marți că vinde o nouă colecție de NFT-uri și că susținătorii care cumpără 15 sau mai multe astfel de cărți vor primi o carte fizică împodobită cu o bucată din costumul pe care l-a purtat la dezbaterea prezidențială împotriva lui Joe Biden din iunie.

Donald Trump strânge bani pentru campanie foto: EPA EFE

Donald Trump strânge bani pentru campanie foto: EPA EFE

Anunțul a fost făcut marți într-un videoclip postat pe Truth Social.

Potrivit The Guardian, cardurile, denumite colecția America First, prezintă 50 de imagini noi cu Trump, inclusiv dansând, ținând bitcoini și multe altele. Cardurile digitale costă 99 de dolari fiecare, a spus el, iar susținătorii care cumpără 15 sau mai multe (la un cost de 1.485 de dolari sau mai mult) vor primi cardul fizic.

„Oamenii îl numesc costumul knock-out. Nu știu despre asta, dar așa îl numesc”, a spus Trump în videoclip.

Fostul președinte SUA a continuat: „Vom tăia costumul knock-out, iar voi veți primi o bucată din el și vom autografa aleatoriu cinci dintre ele, un adevărat obiect de colecție, este ceva de dăruit familiei voastre, copiilor voștri, nepoților voștri.

Susținătorii care cumpără 75 de carduri digitale, la un cost de 7.425 de dolari, vor putea participa la o cină de gală cu fostul președinte la Trump National Golf Club din Jupiter, Florida, a spus Trump.

„Știți că mi se spune cripto-președintele”, a spus Trump. „Nu știu dacă este adevărat sau nu, dar o mulțime de oameni spun asta, așa că nu ratați, accesați collecttrumpcards.com ... și colecționați bucata de istorie americană”.

Anul trecut, Trump a început să vândă bucăți mici din costumul pe care l-a purtat când a fost arestat și fotografiat într-o închisoare din Atlanta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire epocală în Sarmizegetusa Regia: templul pictat al dacilor, dezvelit după două milenii

2 Blonda prezentă alături de șeful Telegram în momentul arestării sale în Franța a aprins imaginația internauților

3 O înregistrare video a Forțelor Aeriene Ucrainene ar fi dezvăluit din greşeală poziţia unui avion de vânătoare F-16

4 Rușii au adus la Kursk 30.000 de militari și încearcă să creeze un inel în jurul forțelor Ucrainei. Gen. Sîrskîi mai spune că în Donbas situația e foa…

5 Cine mai crede ca SUA n-ar merge până la capăt alături de Israel în orice conflict să se uite peste cifrele astea...