Trump promite că-l va numi pe Elon Musk șef de comisie guvernamentală, dacă va fi reales președinte al SUA

Trump promite că-l va numi pe Elon Musk șef de comisie guvernamentală, dacă va fi reales președinte al SUA

Donald Trump a promis că, dacă va fi reales președinte al SUA, va înființa o comisie guvernamentală în fruntea căreia îl va numi pe Elon Musk.

Donald Trump a promis, în ziua de 5 septembrie 2024, în cadrul unui discurs electoral pe teme economice, că va înfiinţa o comisie guvernamentală pentru eficienţă, transmite Reuters citată de News.ro. În fruntea acestei comisii, Trump a anunțat că-l va numi pe susţinătorul său miliardar, Elon Musk.

”Voi crea o comisie guvernamentală pentru eficienţă însărcinată să efectueze un audit financiar complet şi al performanţei întregului guvern federal şi să facă recomandări pentru reforme drastice”, a spus Trump. El nu a precizat cu exactitate cum va funcţiona comisia dar a spus că va dezvolta un plan pentru eliminarea ”fraudelor şi plăţilor necorespunzătoare” în termen de şase luni de la constituire.

”Aştept cu nerăbdare să servesc America dacă se va ivi o oportunitate. Fără plată, fără titlu, nu este nevoie de recunoaştere”, a anunțat, la rândul său, Elon Musk, într-o postare pe rețeaua X.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Un jeg de om!” / Jurnalista Alina Alexoi de la TVR a fost suspendată internațional pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu

2 „Mama mea este la Templieri, care nu este o lojă masonică, nu face parte din masonerie. Este… nici nu știu cum să-i zic...”

3 „Pune ceva pe tine! Poți să ieși așa pe stradă?” / Doar a coborât din avion la Veneția și a devenit virală

4 O bătrână din România a folosit o bucată de chihlimbar evaluată la un milion de euro ca opritor de ușă, timp de zeci de ani

5 Atac cibernetic fără precedent în România. Hackerii au spart site-urile unor instituții publice apoi le-au scos la vânzare