Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia privind candidatura Dianei Şoşoacă la Senat. Amalia Bellantoni poate face apel

Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia privind candidatura Dianei Şoşoacă la Senat. Amalia Bellantoni poate face apel

Tribunalul Bucureşti a trebuit să decidă marţi cu privire la contestaţia depusă de o fostă membră a partidului SOS privind candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile parlamentare.

Diana Şoşoacă poate candida la alegerile parlamentare. Foto facebook

Diana Şoşoacă poate candida la alegerile parlamentare. Foto facebook

În ciuda interdicţiei de a candida la alegerile prezidențiale, ca urmare a deciziei Curţii Constituţionale, candidatura Dianei Şoşoacă pentru funcţia de senator ar fi fost validată de Biroul Electoral, după ce aceasta a depus cererea la data de 17 octombrie. Numai că, la scurt timp, candidatura sa a fost contestată .

Contestatarul este nimeni altul decât Amalia Bellantoni , fostă membră a partidului SOS România, cea care, de altfel, a determinat şi respingerea candidaturii liderului SOS la funcţia de preşedinte, după ce a depus o contestaţie la Curtea Constituţională, care i-a dat câştig de cauză, potrivit Agerpres.

Marţi, însă, Tribunalul Bucureşti a respins ca neîntemeiată contestaţia privind candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile parlamentare, însă decizia nu este definitivă.

„Respinge contestaţia ca neîntemeiată. Hotărârea se afişează, în mod vizibil, la sediul Tribunalului Bucureşti. Cu drept de apel în termen de 48 de ore de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii”, se arată în hotărârea tribunalului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 A fost finalizată ancheta accidentului aviatic în care a murit magnatul Dan Petrescu

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?