Trei zodii care se bucură de noroc și abundență în această săptămână

Trei zodii care se bucură de noroc și abundență în această săptămână

Săptămâna 23 - 29 septembrie 2024 aduce răsturnări dramatice de situație, însă trei semne zodiacale vor avea parte de noroc și abundență.

foto palme roata horoscop

Săptămâna aceasta va aduce noroc și abudență pentru trei semne zodiacale FOTO Arhivă

Pe măsură ce Mercur trece în Balanță, veți putea profita de noile oportunități. Vă ajută să realizați că cheia norocului și a abundenței nu ține doar de munca dumneavoastră și de legăturile benefice pe care le stabiliți cu ceilalți, transmite yourtango.com .

Până la sfârșitul săptămânii, când Marte din Gemeni se aliniază cu Saturn retrograd din Pești, veți fi gata să treceți la acțiune, știind că sunteți pregătiți pentru acest nou capitol și având încredere că datorită modului în care cooperați cu universul puteți manifesta tot ceea ce vă doriți - chiar dacă odinioară părea imposibil.

Trei semne zodiacale au parte de noroc și abundență în perioada 23 - 29 septembrie 2024

1. Scorpion

Pentru a vedea cu adevărat toate oportunitățile care te înconjoară, Scorpionii trebuie să renunțe la planurile de care s-au ținut prea strâns.

Este în regulă să te simți dezamăgit sau dezorientat atunci când anumite evenimente nu decurg conform planului, dar nu poți lăsa aceste sentimente să devină mai mari decât planul universului.

Pregătiți-vă pentru ultimul sfert de Lună în Rac, permițându-vă să reflectați asupra a ceea ce doriți să eliberați sau să închideți pentru a crea mai mult spațiu pentru abundență și succes. Acesta este un moment incredibil pentru a practica afirmații sau pentru a scrie un jurnal despre viața care ia o cale diferită de cea pe care ați sperat-o.

Indiferent unde vă duce această eliberare, renunțați la gândurile de autodevalorizare, la poveștile despre ceea ce vă este destinat sau la gândurile despre cât de greu pare totul. Veți experimenta pentru totdeauna ceea ce credeți, așa că acesta este momentul să vă reformulați percepțiile, să vă concentrați pe acceptare și să plantați semințele unor noi speranțe.

Nu vă fie teamă să spuneți cu voce tare universului ceea ce visați sau să cereți să fiți conduși spre destinul vostru. Este timpul să te predai universului, deoarece această alegere va permite ca planul divin pentru viața ta să se manifeste.

2. Vărsător

Trebuie să îți permiți să crezi în cel mai bun rezultat posibil. Acest lucru înseamnă că atunci când acele noi oferte sau oportunități de călătorie încep să se filtreze în viața ta, le poți profita fără echivoc, știind că meriți tot ce este mai bun din orice. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat în trecutul tău, este normal să porți cu tine temeri sau răni.

Acest lucru nu definește și nici nu va defini vreodată ceea ce poți crea în această viață. Meritați ca ceea ce vă doriți să curgă fără efort către voi, iar totul începe cu a crede în ceea ce este bun, norocos și abundent atunci când intră în viața voastră.

Odată ce Mercur intră în Balanță joi, 26 septembrie, devii conștient de noile oferte și oportunități pe care le vei primi. Toate acestea vor fi centrate pe noi începuturi în carieră, călătoria abundenței, educație și spiritualitate. Energia Balanței reprezintă adesea și călătorii pentru tine, ceea ce înseamnă că, fie că este legat de muncă sau pur și simplu de urmărirea unui vis, capacitatea ta de a rupe rutina și de a-ți asuma o șansă devine crucială pentru a manifesta ceea ce îți dorești.

Mercur în Balanță va necesita, de asemenea, munca în echipă, crearea de rețele și colaborarea. Oricât de mult te poți simți de multe ori mai în siguranță urmându-ți visele de unul singur, nu înseamnă că va fi nevoie să o faci în acest capitol următor. Permiteți-vă să lucrați cu alții, cereți ajutor și nu subestimați niciodată importanța relației potrivite.

3. Rac

Începe să acționezi în direcția viselor tale. În ciuda faptului că par să existe obstacole recente sau teste divine pentru a vedea dacă ești pregătit pentru acest nou capitol, trebuie să continui să perseverezi. Nu este momentul să amâni acțiunea pentru o altă zi sau să încerci să ignori unde te conduce intuiția ta.

În schimb, este timpul să te familiarizezi cu o nouă parte din tine: una care este îndrăzneață, curajoasă și hotărâtă să trăiască viața care ți se cuvine. Din acest motiv, s-ar putea să ți se pară mai benefic să devii mai rezervat în ceea ce urmărești o visele tale.

Duminică, 29 septembrie, Marte în Gemeni se va alinia cu Saturn retrograd în Pești, creând un echilibru între planificarea atentă și acțiunea inspirată. Cu Saturn retrograd, poți avea acum o perspectivă mai mare asupra deciziilor tale din trecut și, din această cauză, posezi o mai mare claritate în ceea ce privește direcția în care ar trebui să mergi.

Acesta este momentul să ai suficientă încredere în tine pentru a începe de unde ești acum. O viață complet diferită nu se va manifesta peste noapte, dar se întâmplă în fiecare moment în care alegi să urmezi chemarea intuiției tale.

Această nouă energie înseamnă să lași în urmă siguranța și confortul vieții pe care credeai că o vei trăi, pentru a o putea experimenta în sfârșit pe cea care ți-a fost destinată dintotdeauna.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un articol care chiar merită citit...

2 Voi ați citit povestea asta?

3 Încă o poveste de dragoste din lumea mondenă a ajuns la final

4 Câteva secrete ale Mossad...

5 Eșec de proporții pentru ruși, după ce racheta nucleară Satan II, „care nu poate fi interceptată”, a explodat în siloz, făcând un crater vizibil din s…