Trei suspecți în cazul uciderii unui om de afaceri arab israelian în Istanbul, reținuți în România

Trei suspecți în cazul uciderii unui om de afaceri arab israelian în Istanbul, reținuți în România

Poliția din Turcia spune că trei suspecți căutați în legătură cu uciderea unui om de afaceri arab israelian în Istanbul au fost reținuți în România.

Poliția turcă FOTO: Arhivă

Poliția turcă FOTO: Arhivă

Trei suspecți căutați în legătură cu uciderea unui om de afaceri arab israelian la Istanbul au fost reținuți în România, a anunțat marți seara poliția turcă.

Abdulkadir Anas a fost împușcat mortal duminică seara, în timp ce era într-o mașină. Alți doi bărbați au fost răniți, dintre care unul rămâne în stare critică, potrivit abcnews.go.com .

Presupușii atacatori au fugit peste frontiera bulgară la două ore și jumătate de la împușcăturile din cartierul Kagithane din Istanbul , ajungând în România. Ei vor fi aduși înapoi în Turcia, a declarat poliția.

Biroul guvernatorului din Istanbul a declarat că atacul a fost motivat de o dispută legată de bani. Patru persoane d espre care se spune că au fost implicate în planificarea atacului au fost arestate luni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am leșinat când a venit. Mi-a adus pensia de la 7.300 la 4.800. E posibil așa?”

2 „Războiul din Ucraina se va termina într-un singur fel“ / Secretele lui Putin, dezvăluite de fostul său consilier economic

3 „Ajutooooorr!!! Vor să mă omoare!!!” / Cum au salvat polițiștii din Câmpia Turzii o femeie răpită în plină stradă

4 Dan Diaconescu a fost filmat când a făcut sex cu minore. Materialele video au fost descoperite în telefonul unui individ din anturajul fetelor

5 „Incursiunea în Kursk ar putea schimba totul pentru Ucraina” / Poziție dezastruoasă pentru forțele ruse: Al treilea pod din regiunea Kursk ar fi fost …