Trei persoane au murit într-un schimb de focuri dintr-o cafenea din Istanbul | VIDEO

Trei persoane au murit într-un schimb de focuri dintr-o cafenea din Istanbul | VIDEO

Alte cinci persoane au fost rănite, două dintre ele fiind în stare gravă, au precizat autoritățile într-un comunicat.

Foto: Nexta TV via X

Foto: Nexta TV via X

Trei persoane au fost ucise și alte cinci au fost rănite într-un schimb de focuri la o cafenea-patiserie din Istanbul. Potrivit Biroului guvernatorului din Istanbul, incidentul a avut loc în districtul Uskudar din partea asiatică a metropolei.

Pe 23 mai, în jurul orei 20:10, a avut loc o dispută între două grupuri de oameni într-o cafenea din districtul Üsküdar. În urma incidentului, 3 persoane au fost rănite, două dintre ele sunt în stare gravă. Victimele au fost duse la spitalele din apropiere. Incidentul este în curs de investigare”, au precizat autoritățile într-un comunicat.

După cum notează canalul TV Haberturk , cauza incidentului ar putea fi dușmănia dintre două familii locale. Se presupune că s-au întâlnit într-un magazin din zonă pentru a-și rezolva diferențele, dar în timpul conversației a izbucnit o ceartă. Unii dintre participanții la altercație au folosit arme de foc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii