Trei metode inteligente ca să slăbești după sărbători. Ce recomandă Andreea Raicu

Trei metode inteligente ca să slăbești după sărbători. Ce recomandă Andreea Raicu

Mesele copioase de sărbători și nopțile nedormite se văd cel mai adesea în kilograme în plus și un tonus psihic nu prea bun. Primul gând e că ar trebui să faci ceva.

Andreea Raicu, FOTO Facebook Andreea Raicu

Andreea Raicu, FOTO Facebook Andreea Raicu

Nu ai nevoie de o cură drastică doar că să scapi de cele câteva kilograme acumulate între Crăciun și Anul Nou. Dietele chinuitoare și antrenamentele epuizante sunt doar o soluție pe termen scurt . În schimb, câteva obiceiuri sănătoase îți pot elimina din surplusul de kilograme și îți vor aduce satisfacții mai mari.

Vedeta și infuencerița Andreea Raicu, care promovează o viață frumoasă, sănătoasă și împlinită, recomandă, pe site-ul său, trei metode inteligente ca să slăbești după sărbători.

Dulciurile: cât și cum?

În primul rând, îndeamnă la o mare atenție la zaharurile adăugate și la carbohidrații rafinați, dar fără interzicerea lor totală.

Îți recomandăm să te asiguri că după fiecare porție de dulce consumi și o salată sănătoasă, pentru a echilibra situația din punct de vedere digestiv și nutrițional”, explică Andreea Raicu.

Bacterii bune

Vedeta recomandă, de asemenea, să crești aportul de prebiotice și probiotice. Primele, pentru că hrănesc bacteriile bune din stomac, iar celelalte, pentru că măresc diversitatea și ajută sănătatea sistemului imunitar.

Adaugă kimchi sau varză murată în salate sau bea un pahar de kombucha la fiecare masă. Pentru un boost de prebiotice, asigură-te că salata ta conține ceapă, usturoi, sparanghel și leguminoase. De asemenea, nu uita de banane – și ele conțin o cantitatea generoasă de prebiotice!”, recomandă vedeta.

„Somnul e cel mai tare”

Cel de-al treilea sfat este să dormi mai mult.

Chiar dacă mulți nu înțeleg legătura între somn și kilogramele în exces, ea există.

Somnul e cel mai tare. El influențează și cum mănânci și ce mănânci în fiecare zi. Când ești obosită, corpul tău nu face diferență între foamea cauzată de oboseală sau deshidratare și cea adevărată, așa că sfârșești prin a mânca în exces”, explică Andreea Raicu.

Pe lângă aceste sfaturi, nu uita de hidratare!

Potrivit eatthis.com , cel mai bun lucru pe care îl poți face este să stabilești câteva obiceiuri zilnice sănătoase și durabile, care îți vor aduce rezultatele dorite, iar unul dintre ele este hidratarea. Apa trebuie băută la temperatura camerei, pe parcursul întregii zile, între mese , nu în timpul mesei, pentru că ea diluează sucurile gastrice și încetinește, astfel, digestia. Dacă senzația de foame apare la scurt timp după ce ai mâncat, este cel mai clar semn că ești deshidratat.

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Observația lui Liviu Avram despre legătura dintre Ciucă și Georgescu în contextul noilor dezvăluiri

2 „Vreau să asigur organele de securitate de deplina mea sinceritate, loialitate” / „Domnul Șucu Dan Viorel a fost recompensat de organele de Securitate c…

3 Infarctul poate fi prevenit / 7 simptome care apar cu o lună înainte, descoperite de experții din SUA

4 De citit ce scrie, cu pragmatism, Ioana Dogioiu, despre candidatul prezidențial Nicușor Dan

5 BREAKING Luni va fi votat noul guvern!