Tragedie. Un schior de Cupă Mondială și iubita lui au murit îmbrățișați după ce au căzut de la peste 2.300 de metri

Tragedie. Un schior de Cupă Mondială și iubita lui au murit îmbrățișați după ce au căzut de la peste 2.300 de metri

Jean Daniel Pession a murit la 28 de ani: Schiorul de Cupa Mondială și prietena sa au căzut de la peste 700 de metri și au murit într-un accident groaznic.

Jean Daniel Pession, în vârstă de 28 de ani, și iubita sa, Elisa Arlian FOTO: X

Jean Daniel Pession, în vârstă de 28 de ani, și iubita sa, Elisa Arlian FOTO: X

Vedeta de schi Jean Daniel Pession, în vârstă de 28 de ani, și iubita sa, Elisa Arlian, au murit în urma unui accident groaznic.

Cei doi au decedat în mod tragic după ce au căzut de la mai mult de 700 de metri de pe un munte din Italia, scrie thesun.co.uk

Federația Italiană a Sporturilor de Iarnă a confirmat trista veste într-un comunicat în acest weekend.

În declarație se spune: „O tragedie teribilă lovește lumea sporturilor de iarnă și în special schiul de viteză. Jean Daniel Pession, în vârstă de 28 de ani, membru al echipei de Cupa Mondială, și-a pierdut viața într-un tragic accident montan care a avut loc deasupra Champoluc (Ao). Împreună cu Pession a murit și prietena sa. De-a lungul carierei sale, originar din Valea Aosta obținuse cele mai bune rezultate în 2021, clasându-se pe locul 15 în clasamentul final al Cupei Mondiale, în timp ce la Campionatele Mondiale a ocupat locul 22 la Vars în 2022. Președintele Flavio Roda și întreaga federație își exprimă condoleanțele familiei Pession pentru această tragică nenorocire”.

Pession și Arlian, în vârstă de 27 de ani, se pare că se aflau într-o drumeție romantică pe Muntele Zerbion din Alpi când a avut loc tragedia.

Se spune că familiile lor și-au exprimat îngrijorarea când nu s-au întors acasă, ceea ce a determinat lansarea a trei elicoptere, i nclusiv salvatori montani, poliție și pompieri, într-o misiune de salvare.

The Mirror relatează că cei doi au fost găsiți mai târziu morți, îmbrățișați, în urma unei căderi despre care se crede că a avut loc de la aproximativ 700 de metri.

Pession a fost membru al echipei italiene de Cupa Mondială de schi și a obținut cea mai bună clasare din carieră, pe locul 15 în clasamentul din 2021.

Prietena sa a fost instructor de schi fond și profesor de școală primară.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii