Tragedie în familia unui fotbalist important din echipa națională a României. Nicușor Bancu, dărâmat la aflarea veștii

Tragedie în familia unui fotbalist important din echipa națională a României. Nicușor Bancu, dărâmat la aflarea veștii

Internaționalul român Nicușor Bancu, fotbalist la Universitatea Craiova, trăiește o adevărată dramă. Tatăl fotbalistului s-a spânzurat în locuința familiei din comuna Crâmpoia, județul Olt.

Nicușor Bancu.

Nicușor Bancu.

Nicușor Bancu a aflat vestea îngrozitoare pe când se afla în cantonament cu echipa sa de club, CS Universitatea Craiova, înaintea unui meci important. Sâmbătă, de la ora 19:00, oltenii vor înfrunta pe teren propriu Petrolul Ploiești, într-un meci din etapa a 4-a a SuperLigii. Evident, Nicușor Bancu va lipsi. vestea tristă a fost confirmată și clubul din Craiova, pe Facebook.

„Veste tristă astăzi. Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el”, e mesajul celor de Universitatea Craiova.

Tristul anunț a fost făcut inițial de Inspectoratul de Poliție Județean Olt, care însă nu a făcut publică identitatea bărbatului care s-a spânzurat.

„La data de 3 august, în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Craiova, județul Dolj, cu privire la faptul că tatăl său s-ar fi spânzurat la o locuință din comuna Crâmpoia, județul Olt. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți, care au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă. Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Crâmpoia”, au informat reprezentanții poliției.

Potrivit sursei citate, trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, au adăugat reprezentanții Poliției.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucrainenii ar fi atacat o bază militară din Rusia unde se află temutele rachete Satan. Militarii au abandonat totul și au fugit