Toxina de oboseală, auto-otrăvirea produsă de organism. Specialist: „Descoperiți-vă prizele de energie“

Toxina de oboseală, auto-otrăvirea produsă de organism. Specialist: „Descoperiți-vă prizele de energie“

Cea mai importantă sursă de energie pentru organism este volumul de aer pe care îl inspirăm și care oxigenează corpul la nivel celular. Somnul joacă, de asemenea, un rol esențial.

Deconectarea de natură și poluarea sunt factorii care ne consumă energia FOTO Shutterstock

Deconectarea de natură și poluarea sunt factorii care ne consumă energia FOTO Shutterstock

Ni se întâmplă adesea să constatăm că obosim făcând lucruri mărunte, pe care altădată le făceam foarte ușor și aproape fără să depunem efort. Acesta este un semn clar că în organism s-a instalat oboseala cronică, iar cauzele sale sunt multiple.

„Acest lucru se datorează deconectării de natură și poluării. Practic corpul produce așa-numita toxină de oboseală și nu mai reușește să elimine toxinele mentale, emoționale și fizice, iar acestea sunt depozitate în corp și produc tot felul de dezechilibre”, explică psihologul Stelian Chivu.

Specialistul spune că totul este energie . Aceasta poate fi energie spirituală, care este formată din idei, principii și credințe, energie mentală (gânduri pozitive și negative), energie emoțională (ce se manifestă prin stări înalte sau joase) și energie fizică (forță, dinamism).

Cea mai importantă sursă de energie

Energia fizică se acumulează în corp prin hrana fizică (atât cea solidă, cât și lichidă), somn și aerul pe care îl respirăm.

„Cea mai importantă sursă de energie este aerul. Fără hrană și somn, corpul poate supraviețui câteva zile, dar fără aer, doar două-trei minute. Volumul de aer inspirat este esențial pentru sănătatea holistică (a întregului - n.r.) și pentru vitalitatea corpului”, punctează psihologul Stelian Chivu.

Esențial pentru fiecare dintre noi este să aflăm ce ne consumă energia zilnic . Printre principalele cauze se numără agitația mentală, confuzia, numărul mare de emoții negative, stresul, anxietatea și depresia. Toate aceste stări creează și blocaje în alimentarea organismului cu energie telurică (magnetică) și cosmică (electrică).

„Corpul îți ia energia telurică sau magnetică de la Pământ și energie cosmică de la Soare, necesară în mod special creierului. Tehnologiile din prezent, cum sunt calculatoarele, televizoarele, antenele de telefonie și rețelele electrice ne consumă mult din energie. Nu în ultimul rând, lipsa somnului are un efect negativ asupra nivelului de energie al organismului. Celulele nervoase trebuie reîncărcate și reprogramate, ca și celulele corpului fizic”, detaliază psihologul Stelian Chivu.

Calea către vindecare

În cei peste 30 de ani de practică, specialistul a constatat că foarte puține persoane știu cum să se relaxeze, dar și să se reprogrameze pozitiv și să respire corect. Ca să accesăm energia de care organismul nostru are atâta nevoie, e necesar să identificăm și să conștientizăm ceea ce în limbaj de specialitate se numesc „prize de energie“.

Vorbim practic de abilitățile și pasiunile pe care fiecare din noi le are, care ne vor ajuta să ne încărcăm cu energie vitală necesară într-un timp scurt, deschizându-ne și calea către vindecare dacă suferim de o anumită afecțiune și către succes în profesie sau business.

„Respirația conștientă se adaptează în funcție de volumul de aer inspirat, de nivelul mental al celor în cauză, în funcție de vârstă și de boli, dacă există. Energia cosmică este infinită, liberă și gratuită. Este necesar doar să ne descoperim propria priză rezonatorie, care să ne permită să o accesăm, iar asta se poate învăța”, încheie psihologul Stelian Chivu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Pe asta ați citit-o?

2 Putin: „NATO a decis să intre în război cu Rusia” / Textul integral al declarației președintelui rus. Este România amenințată?

3 De citit...

4 VIDEO Pe cerul Spaniei, chiar înainte de inundațiile devastatoare

5 Frate, ce țară e asta? / Economist rus: Pentru unele familii sărace din Rusia, bărbații sunt mai prețioși morți decât vii