Totul a fost, de fapt, o farsă?

Totul a fost, de fapt, o farsă?

Surprinzător: după ce a fost acuzat că este gay sau că se consideră de „gen feminin", o nouă informație despre „profesorul/lectorul cu fustă" a ieșit la suprafață. Andrei Nae este căsătorit cu o femeie.

Profesorul de engleză de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, de la UniBuc, formează un cuplu cu Bridget Moran-Nae, recunoscut legal. Femeia este profesoară și lingvist și locuiește în București, după ce anterior, a mai predat limbi străine în alte țări.

sotie profesor fusta

Soția lui Andrei Nae cunoaște engleza, franceza, germana, daneza, lituaniana și româna. De-a lungul timpului, Bridget Moran-Nae a studiat în Lituania și Austria.

sotie profesor fusta

„Sunt vorbitoare nativă de engleză și franceză, vorbesc fluent germană. Sunt un profesor de limbi străine cu experiență, cu capacitatea de a se adapta studenților mei și de a încuraja multilingvismul receptiv și conștientizarea limbii. Îmi plac în special setările care mă scot din zona mea de confort și mă provoacă.

sotie profesor fusta

În plus, sunt calificată în educație non-formală, scris academic și vorbit în public. După ce am trăit și lucrat în 5 țări, am un talent pentru conștientizarea culturală și lingvistică, ceea ce mă face un atu pentru o școală sau o companie cu minte deschisă și progresivă. În prezent cu sediul în București, România”, a precizat Bidget, potrivit România TV.

Din punct de vedere ideologic, cei doi sunt pe aceeași lungime de undă. Andrei și Bidget apar împreună, într-o imagine în care afișează pliantele de campanie ale socialiștilor și comuniștilor din Franța, Jean-Luc Melenchon și Nathalie Arhaud.

  • Jurnalista Mara Bănică a fost prima persoană publică ce a sugerat că Andrei Nae nu s-ar considera bărbat, ci mai degrabă femeie.
sotie profesor fusta


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite