Toni Kroos rămâne în fotbal, după retragerea surprinzătoare. Unde va activa fosta vedetă a lui Real Madrid

Toni Kroos rămâne în fotbal, după retragerea surprinzătoare. Unde va activa fosta vedetă a lui Real Madrid

Toni Kroos a anunțat că va spune adio carierei de fotbalist după Campionatul European din Germania. Însă el nu va sta departe de fotbal, după cum a declarat într-un interviu acordat pentru nemții de la Kicker.

Toni Kroos va continua să activeze ca antrenor. Foto Getty images

Toni Kroos va continua să activeze ca antrenor. Foto Getty images

Vedeta lui Real Madrid Toni Kroos a uimit pe toată lumea în urmă cu câteva săptămâni, când a anunțat că se retrage din fotbal în această vară. Germanul de 34 de ani este încă unul dintre cei mai buni mijlocași din lume , dar a preferat să se retragă în glorie, după ce a câștigat Liga Campionilor cu Real Madrid. El va mai evolua la naționala Germaniei la Campionatul European găzduit chiar de țara natală.

Aflat în cantonament cu naționala ”panzerelor”, pentru Euro 2024, Toni Kroos a oferit un interviu pentru Kicker, în care a dezvăluit că va începe meseria de antrenor la Academia lui Real Madrid. "În principal voi petrece timpul cu familia mea. Voi continua cu podcastul cu fratele meu Felix și voi lucra la Academia lui Real Madrid. Începând din septembrie va începe și Liga Icon (noul format al campionatului Spaniei la futsal). Dar este, de asemenea, clar că nu mă voi implica în 18 proiecte, pentru a deveni la fel de ocupat ca atunci când eram un jucător activ", a spus mijlocașul german.

Toni Kroos vrea să se retragă în glorie

Toni Kroos a explicat de ce a decis să renunțe la cariera de jucător, deși este clar pentru toată lumea că mai poate. "Mă retrag pentru că vreau pur și simplu să fiu amintit ca fiind Toni Kroos, în vârstă de 34 de ani, care a jucat cel mai bun fotbal în ultimul său sezon pentru Real Madrid. Consider că este un compliment faptul că mulți oameni cred că momentul retragerii a venit prea devreme”.

Germania va face parte din Grupa A la Campionatul European, alături de Scoția, Ungaria și Elveția, urmând să deschidă balul la turneul final contra britanilor vineri, 14 iunie, de la ora 22.00.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Bărbat din Cluj, păcălit prin „metoda șmen”. A rămas fără 2.000 de euro după ce un necunoscut l-a abordat pe stradă, în plină zi

5 „Ați vrut agitație? / Iat-o!” Cum au complotat ofițeri FSB ca să semene discordie în Statele Unite