Tom Cruise și dieta sa foarte strictă: Actorul consumă aceeași masă, indiferent unde se află

Tom Cruise și dieta sa foarte strictă: Actorul consumă aceeași masă, indiferent unde se află

Deşi Tom Cruise spune că forma sa excelentă se datorează faptului că munceşte foarte mult şi merge la sală, presa internaţională a dezvăluit unul din secretele regimului său din această vară.

La 62 de ani, Tom Cruise arată, în continuare, incredibil. Foto arhivă

La 62 de ani, Tom Cruise arată, în continuare, incredibil. Foto arhivă

La 62 de ani, îndrăgitul actor a fost admirat şi invidiat pentru felul în care arată la toate evenimentele la care a fost prezent şi acestea nu au fost deloc puţine. Vara aceasta a fost văzut la Wembley pentru Taylor Swift, la Glastonbury pentru Coldplay, la Wimbledon pentru tenis și, recent, la Paris, unde a asistat la Jocurile Olimpice.

Potrivit DailyMail , peste tot pe unde a mers, indiferent de ispitele din bucătăriile locale, Tom Cruise a comandat, invariabil, acelaşi fel de mâncare: pește alb la abur și legume, fără sos, fără ulei și fără unt. Un alt element foarte important: nu a consumat nicio picătură de alcool.

Potrivit aceleiaşi surse, starul de cinema a decis să înlocuiască cele trei mese principale pe zi cu 15 gustări mici, ceea ce se potriveşte mai bine stilului său de viaţă foarte activ.

În 2020, scrie DailyMail, protagonistul din „Misiune imposibilă” consuma doar 1.200 de calorii pe zi, ca parte a unui plan de dietă conceput de David Beckham.

Întrebat cu îşi menţine constat forma extraordinară, Tom Cruise a declarat că munceşte foarte mult şi că, pentru a avea timp să facă şi mişcare, în fiecare zi se trezeşte la 5.30 dimineața pentru a merge la sală. El a mai spus, de asemenea, că a decis să înlocuiască produsele care ar putea să ducă la creşterea în greutate cu altele sănătoase, astfel că, în loc de chipsuri sau ciocolată, alege fructele. Evită gustările dulci, alimentele procesate și carbohidrații şi consumă mâncăruri la grătar și mâncărurile preparate la temperaturi scăzute, gătite pentru el de bucătarul său personal.

Specialiştii spun că gătitul la temperaturi joase este mai bun decât cel la temperaturi înalte, care a fost asociat cu îmbătrânirea accelerată și inflamația cronică a țesuturilor.

Printre alimentele consumate în mod regulat de actor se numără ciocolata neagră cu somon, ovăzul crud, afinele, ghimbirul, sfecla, broccoli, uleiul de măsline, roșiile și spanacul. De asemenea, este atent să consume alimente bogate în antioxidanți, cum ar fi fructele, nucile și legumele care sunt, de asemenea, de natură antiinflamatorie și își completează dieta cu suplimente de vitamine și minerale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 Semnale clare de alarmă că din SUA pleacă un val care ar putea lovi inclusiv Europa

3 „Gata, domnule comandant, mă dau bătut!” / Efectul de domino care a dus la destrămarea frontului din Donețk

4 Abuzuri sexuale la Harrods / «Dă-mi puțin lapte din sânii tăi!». Regina fusese avertizată cu privire la „apucăturile” miliardarului Mohamed Al Fayed

5 Dezvăluiri din documentele militare rusești găsite de ucrainenii intrați în Kursk