Țiriac, internat la un spital din Viena? Ilie Năstase a vorbit despre situația bunului său prieten

Țiriac, internat la un spital din Viena? Ilie Năstase a vorbit despre situația bunului său prieten

Ion Țiriac rămâne un om foarte activ, cu destule apariții media, la 85 de ani. Tocmai de aceea, știrea apărută miercuri seara, cum că s-a internat la un spital, la Viena, pentru tratarea unor probleme de sănătate a surprins.

Ion Țiriac. FOTO: Arhiva Adevărul

Ion Țiriac. FOTO: Arhiva Adevărul

Între timp, au apărut informații „pe surse“, potrivit cărora Țiriac e într-o stare bună și problemele pentru care s-a dus la Viena nu sunt nicidecum grave. De altfel, bunul său prieten, Ilie Năstase (78 de ani), nici măcar n-a știut despre internarea lui Țiriac, încă un semn că miliardarul român n-are vreo problemă alarmantă. Contactat de prosport.ro,Nasty“ s-a arătat chiar ușor surprins de internarea prietenului său.

E internat în spital? Nu ştiam. Acum aflu. O să o întreb pe secretara lui. Ca orice om, când nu se simte bine, s-a dus la doctor. Îi doresc multă sănătate“, a declarat primul lider ATP din istorie.

Nu e pentru prima dată când Țiriac se duce în Austria pentru tratament. La fel a procedat și când s-a îmbolnăvit de COVID-19, boală peste care a trecut foarte ușor, potrivit spuselor sale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă. Nu e nimic acolo. E pustiu. Întoarceți-vă la lucrurile simple”

2 Cine sunt milionarii care au cumpărat sute de apartamente la Nordis. 152 de procese au fost deschise

3 VIDEO O simplă povestioară din Ucraina...

4 Așa o fi?

5 Lovitură de teatru! / Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal după scandalul Nordis