Țiriac i-a luat mașina Ionelei Cozmiuc înapoi: motivul din spatele unui gest surprinzător

Țiriac i-a luat mașina Ionelei Cozmiuc înapoi: motivul din spatele unui gest surprinzător

Ion Țiriac (85 de ani) e mereu în topul celor mai bogați români, pe podium chiar, însă faptul că a reușit în afaceri nu l-a oprit să facă o grămadă de promisiuni neonorate pentru sportul românesc. Adevărul a trecut în revistă toate declarațiile pe care le-a oferit Țiriac, în ultimii ani, și care au rămas la stadiul unor vorbe goale. Și, totuși, Țiriac a făcut acum un gest superb, când a premiat medaliații României la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ion Țiriac. FOTO: Arhiva Adevărul

Ion Țiriac. FOTO: Arhiva Adevărul

În cadrul unui eveniment grandios, la organizarea căruia a lucrat intens, Țiriac le-a oferit sportivilor mașini electrice prin intermediul fundației sale. Iar acest gest admirabil a fost făcut și în cazul Sabrinei Voinea deși, potrivit clasamentului oficial, aceasta a ratat podiumul olimpic, după concursul de la sol, la Paris.

Deciziile remarcabile luate de Țiriac nu s-au oprit însă aici. Potrivit gsp.ro, fostul jucător de tenis a luat acum hotărârea de a schimba mașina dată Ionelei Cozmiuc (29 de ani) cu una mai bună. Vicecampioană olimpică la Paris, alături de Gianina van Groningen (29 de ani), la dublu vâsle categorie ușoară, Cozmiuc a adăugat la performanța sa olimpică una reușită apoi la Campionatele Mondiale de la St. Catharines (Canada). Aici, românca a cucerit aurul în proba de schif simplu categorie ușoară. A fost evenimentul care a marcat finalul carierei pentru Ionela Cozmiuc.

Aflând despre acest amănunt, Ion Țiriac a luat legătura cu sportiva născută la Câmpulung Moldovenesc și i-a cerut să-și aducă înapoi mașina electrică, Hyundai Kona Hybrid, în valoare de 25.000 de euro. Motivul? Țiriac i-a oferit Ionelei o mașină mai bună, primită de campionii olimpici de la Paris. Vorbim despre Hyundai Ioniq electric, cu preț de pornire de 52.500 de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire epocală în Sarmizegetusa Regia: templul pictat al dacilor, dezvelit după două milenii

2 Blonda prezentă alături de șeful Telegram în momentul arestării sale în Franța a aprins imaginația internauților

3 Rușii au adus la Kursk 30.000 de militari și încearcă să creeze un inel în jurul forțelor Ucrainei. Gen. Sîrskîi mai spune că în Donbas situația e foa…

4 O înregistrare video a Forțelor Aeriene Ucrainene ar fi dezvăluit din greşeală poziţia unui avion de vânătoare F-16

5 „Un vrăjitor eretic, care umbla cu chiromanția, hipnoza, yoga și alte nebunii nu poate fi sfânt” / Petiție împotriva canonizării călugărului Arsenie B…