Ținute de damă pentru o toamnă cu stil

Ținute de damă pentru o toamnă cu stil

Stilul vestimentar este cel care îți creează imaginea în societate, iar toamna este sezonul ideal pentru a fi creativă și a experimenta cu hainele și accesoriile. Acum ai multiple posibilități de asociere a texturilor, culorilor și de a crea ținute stratificate. Eleganța, confortul și versatilitatea sunt esențiale pentru ținutele de fiecare zi. Ai nevoie să-ți construiești outfituri care să răspundă atât nevoilor practice, cât și dorinței de a fi în tendințe.

Iată câteva idei pentru a crea ținute de toamnă cu stil.

Alege paltoane și trenciuri pentru zilele răcoroase

Paltoanele lungi și trenciurile sunt piese funcționale și rafinate, care te duc cu gândul la eleganța britanică. Mai mult decât atât sunt opțiuni extrem de practice și esențiale pentru confortul termic. Alege un palton de lână, în nuanțe neutre precum bej, camel, gri sau negru, pentru ținutele tale formale, sau un trenci clasic, în tonuri de camel sau olive, pentru un look rafinat de zi. Partea bună este că aceste piese te lasă să te joci cu straturile de haine și să alcătuiești ținute cu o notă de originalitate.

Poartă geacă în fiecare zi

Alege modelul de geaca pentru dama care te reprezintă și integreaz-o în diferite combinații vestimentare pe timpul zilei. Geaca este o piesă esențială pentru sezonul de tranziție sau cel rece. Toamna, poți miza pe versatilitatea unei geci din piele sau pe confortul și aspectul practic al gecilor matlasate. Acestea vin în diferite culori, lungimi și, materiale, adaptate pentru vânt, ploaie sau temperaturi. Le poți purta atât cu jeans și pulover din cașmir, cât și la o ținută de birou, atât timp cât alegi o cromatică neutră și un cori minimalist.

Folosește-te de confortul cardiganelor

În acest sezon, ai nevoie de haine care să păstreze căldura corpului, fără să transpiri. Iar puloverele și cardiganele din cașmir sunt opțiuni ideale pentru toamnă. Poți alege un cardigan clasic, pentru ținuta de birou, care va înlocui cu succes sacoul. De asemenea, folosește un cardigan lung, tricotat, pentru a crea o ținută stratificată pentru zi. Îl poți purta peste o rochie fluidă sau alături de pantaloni din piele și maletă, pentru un look modern.

Poartă rochii lungi, tricotate

Rochiile tricotate sunt ideale pentru toamnă deoarece îți oferă atât confort termic, cât și un look sofisticat, mai ales atunci când le asociezi cu accesoriile potrivite. Poți purta o rochie midi cu un palton lung și botine pentru un look elegant și confortabil.

Accesoriile fac diferența

Știm cu toții că accesoriile au puterea de a transforma chiar și cea mai simplă ținută într-o declarație de stil. Alege pălării fedora, eșarfe supradimensionate, din cașmir, genți mari, structurate, mănuși din piele, pentru a insufla eleganță ținutelor tale de toamnă.

Toamnă îți oferă nenumărate posibilități de a crea ținute de damă elegante și confortabile, prin care te vei remarca, în orice moment.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Imagini care dau de gândit din Ucraina...

2 „Cel mai rău scenariu posibil pentru Rusia” / Prințul saudit refuză invitația la summitul BRICS și scade prețul petrolului

3 Noi dezvăluiri despre „afacerea Nordis”

4 Cum mai afli una-alta despre unul-altul când se vinde-cumpără un teren în Giurgiu...

5 VIDEO „Puiu” a murit la doar 53 de ani!