Thriller în Giulești: Rapid a smuls un punct în minutul 7 al prelungirilor în meciul cu CFR Cluj

Thriller în Giulești: Rapid a smuls un punct în minutul 7 al prelungirilor în meciul cu CFR Cluj

Rapid și CFR Cluj au terminat la egalitate în primul derby din Superliga. Foto Facebook

Rapid și CFR Cluj au terminat la egalitate în primul derby din Superliga. Foto Facebook

Primul derby al campionatului, dintre Rapid și CFR Cluj, s-a încheiat nedecis, 2-2, după ce giuleștenii au smuls in extremis egalul, sâmbătă seara, în Giuleşti, într-un meci din etapa a doua din Superliga. Kosovarul Hasani a marcat la ultima fază, în minutul 90+7, aducând al doilea punct pentru vișinii.

Oaspeţii au deschis scorul prin Daniel Bîrligea (28), din pasa lui Ciprian Deac, dar Albion Rrahmani a restabilit egalitatea (54 - penalty), după un fault comis de portarul Răzvan Sava asupra lui Claudiu Petrila. Jucătorul din Kosovo s-a accidentat și a părăsit terenul în lacrimi, fiind foarte aproape să rateze transferul carierei, atacantul fiind curtat de mai multe echipe din campionatele puternice ale Europei.

Hasani, gol la ultima fază pentru Rapid

Nigerianul Peter Michael (75) a adus-o din nou pe CFR în avantaj, din centrarea grecului Panagiotis Tachtsidis, dar Rapid a marcat la ultima fază, prin Florent Hasani (90+7), din pasa slovacului Timotej Jambor.

Chiar dacă Rapid a mai avut ocazii bune de gol, prin Borisav Burmaz (23 - bară, 46), Rrahmani (27), Jambor (73) şi Cristian Ignat (89), giuleștenii au arătat iar ca o echipă ieșită din formă. De altfel, vișiniii nu au mai reușit o victorie în Superliga din ultima etapă a sezonului regulat din stagiunea trecută, când zdrobea FCSB cu 4-0, în martie. Criza continuă sub Podul Grant, chiar dacă la cârma formației s-au aflat Cristiano Bergodi, Bogdan Lobonț sau actualul antrenor, Neil Lennon.

De partea cealaltă, CFR Cluj arată bine, marcând deja 5 goluri în primele două etape, din are doar unul din fază fixă. E drept, formația lui Dan Petrescu a și primit 4, astfel că ”Bursucul” mai are de lucrat în defensivă.

Rapid - CFR Cluj 2-2

Au marcat: Rrahmani 54 (pen.), Hasani 90+7 / Bîrligea 28, Michael 76

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii