Televiziunea rusă: Al Treilea Război Mondial a început deja, să realizăm toate condițiile pentru a provoca daune colosale NATO VIDEO

Televiziunea rusă: Al Treilea Război Mondial a început deja, să realizăm toate condițiile pentru a provoca daune colosale NATO VIDEO

O vedetă a televiziunii ruse susține că al Treilea Război Mondial a început deja. Afirmația aparține lui Vladimir Solovyov, un aliat al președintelui Vladimir Putin.

 Vladimir Putin FOTO: EPA EFE

Vladimir Putin FOTO: EPA EFE

Un fragment din transmisie a fost distribuit pe platforma X de Anton Gerashchenko, un fost consilier al ministrului de interne al Ucrainei. „Rusia nu are intenţii de negocieri reale sau de pace. Este însetată de sânge”, a comentat Geraşcenko.

Vladimir Solovyov, un prezentator de la televiziunea de stat și una dintre cele mai cunoscute figuri din mass-media apropiată de Kremlin, a făcut remarcile pe postul Russia-1, potrivit Newsweek.

De altfel, teza a mai fost vehiculată în spațiul public din Rusia. Propagandiștii de la Kremlin au avertizat de mai multe ori despre un război mondial care se profilează după ce legăturile dintre Washington și Moscova s-au distrus din cauza războiului din Ucraina.

Oficialii ruși și invitații de la televiziunea de stat solicită în mod regulat lovituri pe teritoriul SUA și în alte țări din Occident pentru ajutorul și armele furnizate de administrația Joe Biden și de alți membri NATO către Kiev.

Propagandistul Vladimir Solovyov a continuat retorica în cea mai recentă tiradă împotriva Occidentului în această săptămână. El a cerut lovituri asupra țintelor militare din națiunile NATO, ca răspuns la deciziile recente ale unor state membre de a autoriza Ucraina să folosească armele donate pentru a ataca ținte în interiorul Rusiei.

„În plus, din moment ce ne dăm seama că sarcina este stabilită și este în desfășurare, nu există un plan B, distrugerea Rusiei, înseamnă că trebuie să creăm toate condițiile pentru a provoca daune colosale forței de muncă și echipamentelor trupelor NATO staționate oriunde în lume. Acest lucru înseamnă că trebuie să sprijinim toate mișcările de proxy, furnizându-le tot ce au nevoie, indiferent unde se află în lume”, a spus Solovyov.

Rusia trebuie „să provoace atât de multe probleme acestor țări, încât să le atragă atenție și să-și facă timp să lucreze cu noi”, a mai afirmat Solovyov.

„Uzinele și depozitele militare de pe teritoriul NATO ar trebui aruncate în aer dacă produc și găzduiesc echipamente concepute pentru a lovi Rusia. Vrei al treilea război mondial? Ești deja în el”, a adăugat propagandistul.

Putin a spus săptămâna trecută că țările NATO, „în special cele cu sediul în Europa, țările europene mici, ar trebui să fie pe deplin conștiente de ce este în joc”, permițând Ucrainei să lovească teritoriul Rusiei cu arme occidentale.

„Ar trebui să țină cont de faptul că sunt țări mici și dens populate, ceea ce este un factor pe care trebuie să îl ia în considerare înainte de a începe să vorbească despre lovirea în adâncime a teritoriului rus. Această escaladare constantă poate duce la consecințe grave. Este un alt pas către un conflict serios în Europa, către un conflict global”, a spus Vladimir Putin.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii