Telegram a picat pentru a doua oară în trei zile: o defecțiune la scară largă a afectat jumătate de lume

Telegram a picat pentru a doua oară în trei zile: o defecțiune la scară largă a afectat jumătate de lume

Potrivit graficelor Telegram, locuitorii din Europa, Asia, America de Nord și Africa s-au plâns de probleme în ceea ce privește activitatea aplicației de mesagerie.

foto aplicație telegram afișată pe ecranul unui telefon

Aplicația de mesagerie Telegram a picat pentru a doua oară în ultimele trei zileFOTO Pexles

Astăzi, Telegram s-a confruntat cu o nouă întrerupere la scară largă care a afectat utilizatorii din întreaga lume. Mai mult, aceasta este a doua întrerupere majoră în ultimele trei zile. Joi, o defecțiune la scară largă a serviciului de mesagerie a durat mai mult de o oră, timp în care locuitorii din țări de pe diferite continente s-au plâns de probleme în activitatea serviciului. Motivele defecțiunii sunt încă neclare, spun experții.

Reclamațiile cu privire la defecțiunea Telegram au început să sosească după ora 13:40, ora Kievului, potrivit datelor Downdetector. Aplicația de mesagerie a început să își revină după ora 15:00.

Potrivit graficelor serviciului, locuitorii din Europa, Asia, America de Nord și Africa s-au plâns de probleme în activitatea mesagerului. În același timp, în statele africane s-au plâns de defecțiuni mai puțin activ decât în țările europene, asiatice și nord-americane. În țările din America de Sud, aproape că nu au existat plângeri cu privire la problemele cu Telegram, potrivit datelor serviciului.

În Ucraina, utilizatorii au raportat incapacitatea de a se conecta la messenger, de a descărca chat-uri, de a trimite și primi mesaje, precum și de a încărca fișiere video și audio.

La acest moment nu se știe exact ce a cauzat pana internațională, din cauza lipsei de informații disponibile.

De obicei, depinde de unul din două lucruri: o problemă cu hardware-ul pe care rulează aplicația de mesagerie (serverele Telegram) sau cu setările de rețea ale sistemelor offline pe care le are Telegram. Nu există încă suficiente informații pentru a spune mai multe”, a declarat expertul Stanislav Shakirov pentru The Agency.

Întreruperea anterioară la scară largă a activității Telegram a avut loc marți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițist de provincie cu două vile, două apartamente, opt case de vacanță, terenuri, spațiu comercial, Porsche Cayenne

2 Sondaj BCS cu cifre mai aproape de realitate

3 De citit...

4 Apar dezvăluiri din interior de ce a decis Iranul să lanseze atacul surprinzător de puternic cu rachete balistice

5 Fata lui Isărescu, la Fondul Proprietatea...