Tatăl Andreei Bălan, despre sumele pe care mulți artiști le cer la concerte: „Se dau prea mulți bani unde nu trebuie”

Tatăl Andreei Bălan, despre sumele pe care mulți artiști le cer la concerte: „Se dau prea mulți bani unde nu trebuie”

Expunerea la televizor a transformat piața muzicală românească. Dacă odinioară, vocea era suficientă pentru a cuceri publicul, astăzi, artiștii care apar în show-uri de talente precum „Vocea României” sau „Românii au talent” își pot negocia onorariile pe sume considerabile.

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan. FOTO Arhivă

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan. FOTO Arhivă

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan , un nume cunoscut în industria muzicală românească, a dezvăluit că tarifele artiștilor care au câștigat notorietate prin aceste emisiuni au crescut semnificativ. „Acum se dau prea mulți bani unde nu trebuie”, a declarat Bălan pentru cancan.ro , adăugând că unii artiști cer până la 20.000 de euro pentru un singur concert.

Acum se dau prea mulți bani unde nu trebuie. Dacă artistul stă pe TV, la Vocea României, Românii au Talent sau Te cunosc de undeva, unde e și fi-mea, normal că le crește imaginea. Și marea majoritate cer foarte mult. S-a ajuns la niște prețuri astronomice. Lumea văzându-i mereu la televizor, și-au crescut foarte mult tarifele la spectacole”, a mai spus Bălan.

Săndel a dezvăluit că și fiica sa, Andreea, una dintre cele mai vechi vedete de la „Te cunosc de undeva” are onorarii foarte mari și că promovarea la televizor îl poate ajuta enorm pe un artist.

Se poate ajunge și la 20.000 de euro pentru un spectacol. Depinde de formula în care vine artistul. Și Andreea are prețuri destul de ridicate. Nu știu exact cât, pentru că nu mă ocup eu de ea”, a adăugat acesta.

Cunoscutul impresar este de părere că trupele mari au dispărut pentru fiecare artist vrea să cânte singur.

În perioada Andre, a fost o perioadă prolifică, de inspirație. Au apărut trupe mari precum 3SE, N&D, Talisman, L.A, ASIA și multe altele. Toți aveau hit-uri. Cel puțin unul. Iar marea lor majoritate se cântă și acum. Atunci artiștii erau hotărâți și serioși. Acum fiecare vrea să cânte singur, trupele au cam dispărut”, a completat tatăl Andreei Bălan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…