Tânăr ciclist, spulberat de un şofer beat. „Cât de trist, era extraordinar, mereu zâmbitor și abia împlinise 21 de ani”

Tânăr ciclist, spulberat de un şofer beat. „Cât de trist, era extraordinar, mereu zâmbitor și abia împlinise 21 de ani”

Ciclistul israelian Guy Timor a murit la vârsta de 21 de ani, joi seara, după ce a fost lovit de un șofer beat, în timpul unui antrenament. Tocmai împlinise 21 de ani. „Ce dezastru teribil”, a transmis conducerea clubului unde acesta activa.

Guy Timor a murit după ce a fost lovit de un șofer beat FOTO: FB

Guy Timor a murit după ce a fost lovit de un șofer beat FOTO: FB

Tânărul ciclist israelian, Guy Timor, a murit după ce a fost lovit de un șofer beat în timp ce se antrena în sudul țării.

„Cât de trist este asta. Ce tragic. Cât de mult le aparțin. (…)Guy Timor, în vârstă de 21 de ani, unul dintre cei mai promițători tineri bicicliști ai țării, a ieșit la antrenament cu bicicleta în această dimineață înaintea cursei pe echipe din Israel - și a fost lovit mortal de o mașină condusă sălbatic”, a transmis conducerea clubului.

„Este de neconceput. Pentru ceea ce părea acum un moment, a concurat alături de piloții noștri în uniforma Echipei Naționale a Israelului la Cupa Națiunilor din Polonia - și dintr-o dată a dispărut. Ce dezastru teribil”, a declarat cu uimire Lahav Davidson, tânărul director sportiv al grupului nostru de rezervă, Academic Cycling.

Timorul, numit în Grupul IGP, s-a remarcat în ultimul an ca fiind unul dintre cei mai talentați tineri călăreți din țară. În campionatul Israelului, a terminat pe locul doi la categoria Under 23.

„Grupul Israel Premier Tech își exprimă condoleanțele familiei Timor, grupului IGP și întregii comunități de ciclism israeliene pentru dezastrul teribil care i-a luat viața lui Guy Timor. Odihnește-te în pace. Fie-i amintirea o binecuvântare”, au mai transmis reprezentanții clubului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii