Sven Goran Eriksson s-a iubit cu o brunetă din România, cu 25 de ani mai tânără: „Dragoste adevărată!“

Sven Goran Eriksson s-a iubit cu o brunetă din România, cu 25 de ani mai tânără: „Dragoste adevărată!“

Finalul lunii august a fost tragic pentru lumea fotbalului. Pentru că, în weekend, a murit neamțul Christoph Daum (70 de ani), în timp ce luni s-a stins Sven Goran Eriksson (75 de ani). Amândoi au marcat istoria sportului-rege prin rezultatele lor remarcabile, cât timp au antrenat. Și, ca o ironie a sorții, amândoi au avut legături cu România.

Sven Goran Eriksson. FOTO: Arhiva Adevărul

Sven Goran Eriksson. FOTO: Arhiva Adevărul

Daum a fost singurul selecționer străin din istoria primei reprezentative. Eriksson a trăit, între 2006-2008, o frumoasă poveste de dragoste cu românca Ruxandra Galeriu, după cum a notat iamsport.ro. Celebrul antrenor suedez a fost atât de îndrăgostit de Ruxandra, o brunetă mai tânără cu 25 de ani, încât venea, periodic, în România pentru a fi cu ea.

De precizat că Ruxandra Galeriu (50 de ani), nepoata părintelui Constantin Galeriu, s-a aflat pe o listă lungă a femeilor cu care Sven Goran Eriksson a avut relații amoroase. Suedezul a fost căsătorit o singură dată, cu Ann-Christine Pettersson, între 1977 – 1994. Cei doi au avut doi copii, Lina și Johan.

După divorț, Eriksson a avut relații mediatizate cu Nancy Dell'Olio (o avocată italiano-americană), cu Ulrika Jonsson (prezentatoare TV) și cu Faria Alam (secretară în cadrul Federației Engleze de Fotbal).

Revenind la Ruxandra Galeriu, aceasta a fost contactată acum de iamsport.ro și a oferit o scurtă reacție despre bărbatul cu care a avut o relație de doi ani.

Ce a declarat Ruxandra Galeriu?

*Referitor la această tulburătoare veste, sunt extrem de șocată. N-am cuvinte, știind cât era de atent cu stilul lui de viață, cu rutina zilnică de a face sport și, nu în ultimul rând, dieta.

*Repet, era extrem de atent și preocupat de sănătate lui. Relația noastră la acea vreme era foarte mediatizată. Noi am încercat în acei 2 ani și 4 luni s-o ținem cât mai departe de ochii curioșilor.

*Relația nostră s-a bazat pe discreție și respect unul față de celalalt! Nu o carte deschisă pentru presă. A fost o poveste de iubire reală, în ciuda tuturor, și nu o relație de amantlâc. Cum s-a tot vehiculat în presă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit...

2 “Am anunțat Apele Române, au zis să le trimit poze” / O plajă din Neptun plină de oameni a fost inundată

3 Ianis Hagi, stop joc / S-a aflat motivul pentru care tricolorul nu mai are voie să intre în vestiarul lui Rangers

4 De ce arestarea șefului Telegram îi dă frisoane lui Elon Musk

5 Belarusul se pregătește să atace Ucraina?