SURSE Dana Marijuana, prinsă drogată la volan în zona 2 Mai

SURSE Dana Marijuana, prinsă drogată la volan în zona 2 Mai

Fosta artistă Marijuana, Dana Coteanu, a fost surprinsă conducând sub influența drogurilor în localitatea 2 Mai, în primele ore ale dimineții de joi, potrivit surselor „Adevărul”.

Dana Marijuana a  fost prinsă drogată la volan, în localitatea 2 mai - Foto Arhivă

Dana Marijuana a fost prinsă drogată la volan, în localitatea 2 mai - Foto Arhivă

Artista Daniela Elena Coteanu , cunoscută sub numele de Dana Marijuana, a fost testată pozitiv la un control antidrog efectuat de polițiști în localitatea 2 Mai.

Incidentul a avut loc în primele ore ale dimineții de joi. Testul pozitiv a scos la iveală prezența amfetaminei și canabisului în organismul cântăreței, care a fost oprită în trafic pentru un control de rutină.

La data de 22 august a.c., în jurul orei 02.25, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 39, în localitatea 2 Mai. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști.”, a precizat IPJ Constanța.

Cântăreața a fost transportată la spitalul din Mangalia pentru recoltarea probelor biologice.

Aminitm că, în urmă cu un an, doi tineri au fost uciși de un șofer drogat, în localitatea 2 Mai.

Pe 19 august s-a împlinit un an de la tragedia de la 2 Mai : accidentul rutier soldat cu moartea a doi tineri a dus la scandaluri și schimbări majore în Poliția Constanța. Vlad Pascu, șoferul care a condus sub influența a cinci droguri, e judecat pentru ucidere din culpă.

După accident, Pascu a fugit de la locul faptei și a fost ulterior capturat de polițiști în Vama Veche. Ancheta a confirmat că Vlad Pascu se afla sub influența mai multor substanțe interzise, inclusiv cocaină , amfetamină și metamfetamină, la momentul producerii accidentului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a întors roata / Ucraina atacă Moscova cu drone

2 O fată de 12 ani a fost violată de șase ori, în schimbul lichidării unei datorii pe care o avea iubitul său

3 Un pilot rus de drone a trecut de partea Ucrainei, nu înainte de a arunca o grenadă în dormitorul ofițerilor

4 Curg sesizările referitoare la comportamentul inadecvat al lui Marius Pieleanu faţă de studente. Cristian Pîrvulescu a confirmat

5 Au intrat și americanii în Rusia? O imagine controversată cu „băieții în Kursk” i-a enervat pe ruși: Gruparea privată FOG luptă alături de ucraineni