Surpriza unui client care a comandat pește la o terasă din Vama Veche. A primit „păstrăv de pe Temu”
Un turist care a încercat să savureze un pește la o terasă din Vama Veche a primit, se pare, mâncarea rămasă de la un alt client. Postarea lui a strâns mii de like-uri și sute de comentarii.
Experiențele gastronomice din Vama Veche se remarcă din ce în ce mai mult prin incidente neplăcute. Recent, un turist care a vizitat cherhanaua locală cu intenția de a savura un pește la grătar a avut parte de o surpriză neplăcută: a găsit în farfurie doar oase, informează Replica de Constanța .
Imaginea postată pe Facebook sugerează că peștele servit ar fi fost, de fapt, resturi de la un alt client, reutilizate de angajații cherhanalei în loc de a fi preparat o nouă porție proaspătă.
Turistul a tratat experiența cu umor, postând pe rețelele sociale fotografia cu resturile de pește primite și adăugând un comentariu ironic: „It ain`t much, but at least it`s expensive”, adică „Nu e mult, dar măcar e scump .”
Postarea a strâns peste două mii de like-uri și sute de comentarii. Turistul a continuat să facă haz de necaz și în comentarii spunând că a primit „păstrăv de pe Temu” sau „scrumbie după 237 de ani în Vaslui”. Mai mulți turiști s-au plâns în comentarii de serviciile terasei din Vama Veche, dar și de prețurile usturătoare de pe litoral. Alții internauți au recomandat alte localuri din zonă.
Experiența neplăcută a turistului la cherhana din Vama Veche coincide cu o altă poveste din weekend , când un alt român a dezvăluit prețurile exagerate de la o terasă locală. Acesta a plătit 629 de lei pentru un prânz, inclusiv 19 lei pentru o simplă salată de varză și aceeași sumă pentru o apă minerală de 750 ml.
Recent, directorul general în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, a evidențiat într-o postare pe Facebook cum prețul unei sticle de apă poate sări de la aproximativ 2,5 lei la 16 lei într-o stațiunea de la Marea Neagră.
Sursa: adevarul.ro