Surpriză! România, susținută la meciul cu Belgia de un număr impresionant de fani. Invazie galbenă și la Koln

Surpriză! România, susținută la meciul cu Belgia de un număr impresionant de fani. Invazie galbenă și la Koln

România a avut cea mai tare galerie din faza grupelor la Euro 2024, peste 30.000 - după alte estimări, chiar 40.000 - de fani fiind prezenți la Munchen la partida cu Ucraina. Deși capacitatea stadionului din Koln este mai mică decât cea a Allianz Arena, 50.000 față de 75.000, la meciul cu Belgia este așteptată o nouă invazie a tricolorilor.

Fanii României sunt trup și suflet alături de națională. Foto Adevărul

Fanii României sunt trup și suflet alături de națională. Foto Adevărul

Pentru partidele internaționale, dar și după aplicarea procedurilor UEFA la partidele organizate de forul continental, capacitatea Cologne Stadium va fi la meciul cu Dracii roșii de 43.000 de spectatori. Mai mult de jumătate dintre aceștia vor fi susținătorii naționalei lui Edi Iordănescu, conform unor surse.

Dincolo de biletele oferite suporterilor români în peluză, estimăm un număr consistent prezent în ambele tribune. În total, sunt așteptați la meci spre 30.000 de români, a explicat un oficial pentru ProSport.

Astăzi, FRF organizează în premieră la Euro 2024 și Parada Fanilor, eveniment în cadrul căruia suporterii români se vor deplasa în mod organizat și într-o atmosferă specială spre stadionul din Koln. Partida cu Belgia poate rezolva ecuația calificării României în optimi, în cazul unui rezultat pozitiv al băieților noștri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii