”Sunt 100% mai bune în pat”. Cât a cheltuit pentru aspectul ei cea mai tatuată femeie din Marea Britanie

”Sunt 100% mai bune în pat”. Cât a cheltuit pentru aspectul ei cea mai tatuată femeie din Marea Britanie

Bethany Moore, cunoscută drept „cea mai tatuată femeie din Marea Britanie”, a investit 40.000 de lire sterline pentru a-și acoperi 98% din corp cu tatuaje, ceea ce i-a oferit încredere în ea și a schimbat modul în care percepe lumea.

Bethany Moore a cheltuit în jur de 40.000 de lire sterline pentru a-și tatua 98% din corp -Facebook

Bethany Moore a cheltuit în jur de 40.000 de lire sterline pentru a-și tatua 98% din corp -Facebook

Am cheltuit 40 de mii de lire sterline tatuându-mi 98% din corp - asta m-a făcut mai aventuroasă și mai încrezătoare.”, a spus tânăra, potrivit Daily Star.

În ultimii zece ani, Bethany Moore și-a acoperit aproape tot corpul cu tatuaje extrem de elaborate, lăsând doar capul și picioarele netatuate. La 29 de ani, tânăra din East Sussex spune că acest aspect distinctiv i-a oferit o încredere deosebită și i-a schimbat percepția despre sine.

Creatoarea de conținut din East Sussex și-a exprimat gândurile despre obsesia ei pentru tatuaje , spunând: „Femeile tatuate sunt 100% mai bune în pat.

Din perspectiva cuiva care a fost cândva timidă și nesigură, schimbarea către o persoană încrezătoare este radicală, a mai spus ea: „Cred că este despre curajul de a ne tatua corpul așa cum e el, atunci este evident că vom fi și mai deschise și mai aventuroase în dormitor. Cu cât avem mai multe tatuaje, cu atât mai bine.

Tatuaje de 40.000 de lire sterline

Cunoscută online sub numele de @thegreatwave101, Bethany a investit 30.000 de lire sterline în tatuaje, iar în ultimele luni a mai cheltuit încă 10.000 de dolari pe noi opere de artă corporală. Și asta nu e tot.

Bethany a început să-și facă tatuaje la vârsta de 18 ani, când a dedicat primul tatuaj câinelui familiei sale, care adecedat. Ea a declarat: „Este exaltant. Nu există niciun sentiment ca acesta. Cu cât am mai multe tatuaje, cu atât sunt mai fericită în pielea mea.”

Însă, stilul de viață al lui Bethany nu a fost lipsit de dificultăți. Ea a spus: „Oamenii spun că eram frumoasă înainte și acum nu mai sunt. Când merg pe stradă, oamenii întorc capul să se uite la mine - aș fi urât asta în trecut, dar acum nu mă deranjează. Au fost străini care au traversat strada pentru a-mi spune că mi-am „distrus” aspectul și că sunt un „model negativ”. Pur și simplu nu știu de ce trolii cred că mi-ar păsa.

Ea a adăugat: „Dacă vor să își consume timp din ziua lor pentru a comenta postările mele, n-au decât - nu mă deranjează. Fac asta pentru mine. Dacă oamenii mă opresc să mă complimenteze, am acum încrederea de a fi mândră și de a spune mulțumesc. Sunt foarte fericită de cum a ieșit totul, iar acum, la aproape 30 de ani, știu cine sunt.”

Partenerul femeii, Josh Young, în vârstă de 28 de ani, o susține foarte mult în dragostea ei pentru tatuaje. Bethany a spus: „El mă susține până la capăt. Are și el un corp tatuat, suntem perechea perfectă.

Bethany plănuiește să-și finalizeze tatuajele de pe picioare, după o pauză scurtă. Ea a spus: „Voi face o pauză și apoi voi lua în considerare tatuajele pentru picioare și cap. Nu mă grăbesc. Pentru cei care se gândesc să se tatueze, faceți ce doriți și obțineți ceea ce vă doriți. Nimeni nu este perfect, dar să fii tu însuți este.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Se întâmplă ceva cu Donald Trump?

2 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Lucrătura e gata / Vlad Gheorghe anunță excluderea din Partidul DREPT a cinci dintre cei zece deputați

5 Fraților, în ce țară trăim? Un român a construit un bloc, a vândut apartamente, dar nu a declarat nimic la ANAF